• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

E ovako se voli RK Borac!

Autor mondo.ba

Navijačkom pokliču Lešinara "Ne damo Borac" pridružili su se glumci iz Gradskog pozorišta "Jazavac" koji će kompletan prihod od jednog izvođenja predstave "Celo telo tu me boli" donirati banjalučkom rukometnom klubu.

U saopštenju koje je stiglo na našu adresu, predstava "Celo telo tu me boli" u režiji Kolje Pejakovića a koja će biti odigrana 3. februara u Gradskom pozorištu "Jazavac", predstavljaće poklon odnosno pomoć finansijski posrnulom RK Borcu m:tel, koji proživljava možda i najteže dane u svojoj bogotoj istoriji.

"Kultura i sport u Republici Srpskoj koji nisu u zavidnom položaju u ovom trenutku, pomažući jedni druge, žele zajedničkim snagama makar malo popraviti uslove u kojima rade.

Glumci Gradskog pozorišta ‘Jazavac’, koji redovno prisustvuju utakmicama regionalne SEHA lige, donatorskom predstavom još jednom će podržati klub koji je zaštitni znak Banjaluke.

U Gradskom pozorištu ‘Jazavac’, 3. februara, odigraće predstavu ‘Celo telo tu me boli’ u režiji Kolje Pejakovića. Riječ je o hit predstavi koja se na komičan način bavi našim društvom i prikazuje sudar dva svijeta u apsurdnoj svakodnevnici koja nameće i potencira iskrivljene vrijednosti, koja je kod naše publike izazvala veliko interesovanje", navodi se u saopštenju banjalučkog kluba i dodaje da će cijene ulaznice iznositi 20 KM, a kompletan prihod biće usmjeren za rad RK Borac m:tel.

Kako se navodi, karte za predstavu mogu se rezervisati na broj 051/462-887, ili kupiti u prostorijama Gradskog pozorišta "Jazavac" svakim danom od 10.00 do14.00 časova.

U saopštenju "Velikana iz Gospodske" su izrazili nadu da će svi ljubitelji kluba, ali i "dasaka koje život znače" svojim prisustvom u "Jazavcu" pomoći klubu.

"Nadamo se da ćete svojim prisustvom pomoći klubu koji svi volimo. Pomozite Borcu! Hvala"!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC