• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Belgijanci odvode Subića

Autor mondo.rs

Kapiten banjalučkog Borca Aleksandar Subić na meti je Kortrijka. Belgijanci će do petka odlučiti da li će angažovati mladog igrača crveno-plavih, za kojeg se interesuju i klubovi iz Italije i Njemačke.

 Aleksandar Subić blizu odlaska iz Borca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Aleksandar Subić (21) prošle sezone bio je jedan od ponajboljih fudbalera Borca, a i u prva dva kola tekućeg prvenstva pokazao je zašto se za njegove usluge interesuju brojni inostrani klubovi.

Čini se da je najkonkretniju ponudu poslao Kortrijk. Belgijanci su zamolili upravu Banjalučana da se strpe do petka, kada će znati status nekolicine svojih igrača, nakon čega će biti donesena odluka o (ne)angažovanju Subića.

"Od ljudi iz Kortrijka smo dobili molbu da sačekamo do petka, kada će oni znati da li ostaju bez nekih igrača i u tom slučaju bi angažovali Subića. Čekaćemo njihovu ponudu, ali isto tako za našeg kapitena postoji još interesovanja, jer nas zovu menadžeri iz mnogih zemalja, a treba istaći Italiju i Njemačku", izjavio je za "EuroBlic" Draško Ilić, predsjednik ekipe sa Gradskog stadiona.

Borac bi tako vrlo lako mogao ostati bez kapitena i jednog od najboljih igrača.

"Vrlo lako moglo bi se desiti da Subić kroz nekoliko dana napusti naš klub, ali naravno Borac će dobiti određeno obeštećenje. Nismo spremni da ga pustimo za mizeran iznos", naglaso je prvi čovjek Borca.

Subiću aktuelni ugovor sa Banjalučanima ističe za 17 mjeseci, tako da će u slučaju njegovog odlaska kasa crveno-plavih biti znatno punija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC