• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivundža o otkazu: Razočaran sam...

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Nekadašnji kapiten RK Borac m:tel Srđan Trivundža razočaran odlukom urpave kluba da raskine ugovor s njim.

 Srđan Trivundža o otkazu u RK Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Uprava RK Borac m:tel odlučila je na sjednici u utorak da podijeli otkaze treneru Borisu Dvoršeku, te igračima Borisu Šekariću i Srđanu Trivundži.

Odluka da među prekobrojnima bude i Trivundža, nekadašnji kapiten kluba, zatekla je mnoge u gradu na Vrbasu, pa i njega samog.

"Razočaran sam. Mogu samo to reći, nemam nikakav drugi komentar na odluku kluba", rekao je Trivundža za MONDO.

Da li mu je direktor Vladimir Branković, koji mu je saopštio da više nije član ekipe, ili neko drugi iz Uprave objasnio razloge?

"Nije mi saopšten razlog, niti sam dobio nekakvu pismenu odluku. Čekam da zvanično bude raskinut ugovor sa mnom", rekao je kratko Trivundža.

Borac danas igra meč protiv Zrinjskog u četvrtfinalu Kupa BiH, a nije poznato da li će među igračima biti Trivundža, koji je do zvaničnog raskida ugovora još igrač RK Borac.

Tagovi

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vujke i Šaja

Znamo mi da se ti ne možeš uklopiti sa mafijom poput šuce i onog nazovi direktora bradonje. Oni nisu ni svjesni da je njihovo već odzvonilo i da im se dobro ne piše. Tebi pozdrav i glavu gore....

VULTURESI

Svakome je jasno da su se u Borac uvukle neznalice i da su ih povezali lični interesi.Počev od Brankovića koji je debelo zaradio na štampanju kalendara i ostalog,Save i "Maxmare" koji je tu zbog interesa,šuster Umićević zalutao i provodi diktaturu jer tako radi i u "Bemi"-uzme podsticajna sredstva za zapošljavanje i zaposli a nakon godinu dan da otkaz nesretnim ženama, a ovamo se šepuri kao uspješan privrednik.Pa ko je u upravi iz rukometa?Svi su pobjegli zbog ovakvih drznika koji samo gledaju sebe i svoj interes.Jesu li svjesni da u koliko Borac ne osvoji prvenstvo BiH da treba da se sele iz Banja Luke?

Malić

SRAMNO-SRAMNO-SRAMNO.Zašto uprava ne kaže koliki si im dug oprostio.To se nije desilo u istoriji Kluba.I tako ti sada vratiše.Znam da već stižu ponude iz drugih klubova ali ove sada trebaš tužiti da ti isplate sva dugovanja po cijenu blokade.

Roćko Mihajlović

Žalosno.Sve nam je tako u svim segmentima života.Vladaju neznalice,poltroni i ulizice a oni koji misle svojom glavom su suvišni i nepotrebni bez obzira na njihovu vrijdnost.Pa hoće li se javiti iko normalan iz svijeta rukometa da da svoj komentar.Zašto ćuti Miro Bijelić i oni koji su mjerodavni.Javio se Ljubišić iz Izraela i sve je rekao.Hoće li nekog biti sram zbog toga?!

Milijan

Ne mogu da vjerujem šta nam ovi šusteri rade.Triva ne brini.Svi oni zajedno nisu, niti če biti ljudska veličina kao što si Ti.Njiihova pamet ne dostiže tu svijest da shvate šta su učinili i koju su sramotu nanijeli ovom gradu,državi i šire.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC