• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Didije, da nisi rasista? Eriče, idemo na sud!

Autor mondo.rs

Erik Kantona i Didije Dešan u klinču. Sud će rešiti problem, najavio selektor Francuske.

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan najavio je tužbu protiv Erika Kantone, zbog tvrdnji legende Mančester junajteda da je rasista.

Kantona je rekao da veruje da je Dešan izostavio Hatema Ben Arfu i Karima Benzemu sa spiska igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo zbog njihove etničke pripadnosti.

"Benzema je veliki igrač, Ben Arfa je veliki igrač, ali Dešan je pravo francusko prezime. Možda je on jedini u Francuskoj koji ima pravo francusko prezime. Znate, niko u njegovoj familiji se nije mešao s bilo kim... Baš kao mormoni u Americi", rekao je Kantona za Gardijan.

Na pitanje da li on to sugeriše da je Dešan rasista, Kantona je odgovorio: "Možda nije, a možda i jeste. Zašto da ne? Jedno je sigurno - Benzema i Ben Arfa su dva najbolja francuska fudbalera i neće igrati na Evropskom prvenstvu. I sigurno je da su Benzema i Ben Arfa poreklom sa severa Afrike, tako da je debata otvorena".

Dešan nije želeo za Gardijan da komentariše izjavu Kantone, ali je danas Ekip objavio da neće sedeti skrštenih ruku. On je naložio svom advokatu da preduzme zakonske mere protiv Kantone.

"Pokrenuću postupak pred građanskim i krivičnim sudom zbog komentara koji narušavaju integritet gospodina Dešana", rekao je advokat Karlos Brusa za francuski Ekip.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC