• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: DA Jagodiću, NE Tuliću!

Autor mondo.ba

Fudbalski klub Borac oglasio se u utorak saopštenjem za javnost, istakavši da će Zorana Dragišića na funkciji šefa stručnog štaba zamijeniti Vlado Jagodić.

 BORAC: DA Jagodiću, NE Tuliću! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Saopštenje objavljeno na klupskom sajtu prenosima u cjelosti.



"Zoran Dragišić je zbog loših rezultata u prva tri kola Prve lige Republike Srpske podnio ostavku na funkciju šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Borac. Upravni obor je prihvatio Dragišićevu ostavku, a novi prvi trener ekipe biće Vlado Jagodić.

Dragišić je u prva tri kola sa ekipom Borca zabilježio učinak od jedne pobjede, jednog neriješenog rezultata i jednog poraza te se crveno-plavi nakon 270 minuta nalaze na petom mjestu.

Inače, Vladi Jagodiću će ovo biti četvrti mandat na klupi Velikana iz Platonove: bio je prvi trener tima u sezoni 2008-09, zatim u sezoni 2010-11, kada je osvojena titula šampiona BiH, i na kraju 2015. godine.

Izvor: MONDO

  Takođe, želimo da se dotaknemo i situacije oko Branimira Tulića, koji je u Borcu obavljao funkciju sportskog direktora i to do 31. maja, kada mu je istekao ugovor. Od tog datuma, Tulić je klubu pomagao volonterski i koliko su mu to obaveze dozvoljavale. Funkcija sportskog direktora do daljnjeg će biti upražnjena odlukom kluba, odnosno sve dok se ne izabere kandidat koji će moći pomoći klubu u onoj mjeri u kojoj klub želi.

Fudbalski klub Borac se zahvaljuje gospodinu Tuliću na svemu do sada učinjenom, kao i dosadašnjem šefu stručnog štaba Zoranu Dragišiću", navedeno je u saopštenju Borca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC