• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Dragišić više nije trener Borca!

Autor mondo.ba

Zoran Dragišić od ponedjeljka nije šef struke banjalučkog Borca.

 Zoran Dragišić više nije trener FK Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nakon poraza u trećem kolu Prve lige Republike Srpske od Slobode u Mrkonjić Gradu, pojedini čelnici crveno-plavih nisu bili zadovoljni radom sportskog sektora smatrajući da su igračima omogućeni svi uslovi za dobre rezultate.

A oni su izostali pošto je Borac zabilježio samo jednu pobjedu u tri utakmice i to protiv Kozare na Gradskom stadionu (2:0). U prvom kolu je remizirao sa Slavijom (1:1) i u subotu izgubio u Mrkonjić Gradu.

Doskorašnji strateg Banjalučana je u izjavi za MONDO potvrdio da je ponudio ostavku na tu funkciju i da je Upravi odbor Borca prihvatio.

"Kao moralan i častan čovjek sam ponudio ostavku jer stvari nisu išle željenim tokom. Na Upravom odboru kluba je bilo da tu ponuđenu ostavku razmotri. Odlučili su da je prihvate i to je to. VIše nisam trener Borca", rekao je Dragišić našem portalu.

Podsjetimo, Dragišić je na klupi crveno-plavih naslijedio Borčeta Sredojevića na kraju prethodne sezone u kojoj je Borac ispao iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tagovi

Komentari 10

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Дјуро

Пих и овог отјераше а добро је почео

Dragisa

Sve isto kao u rukometnom klubu,uprava napolje!!! Sad vam je trener kriv za sve !

Slozna Braca

Tri kola prodje i ti majstore daješ otkaz. E treneru.. ako imaš viziju, onda ce sve doci na svoje mjesto. Pa nije kup takmicenje da ispadnes poslije jednog poraza, ima cijela liga. Ovim gasiš svoju karijeru.

gu

Zoka je tu najmanje kriv,kriv je Tulic i njegove zvijezde sto ih dovodi sa dve ljeve noge ,tjerajte Tulica dok jos imamo sanse

Totalni raspad sistema

Ista situacija je i u R.K. Borac.I tamo je uprava uništila sve što je valjalo.Košarke nema odavno.Banja Luka više nije grad sporta.Z to su zaslužni "sportski radnici" poput šustera Umićevića,bradonje Brankovića i slični njima.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC