• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Nije nam jasno...

Autor mondo.ba

Poslije prvog poraza u Prvoj ligi Republike Srpske od Slobode u Mrkonjić Gradu (1:0), Upravni odbor Borca iskazao nezadovoljstvo radom sportskog sektora banjalučkog kluba.

Mrkonjićani su slavili minimalnu pobjedu u trećem kolu pogotkom Dejana Zarića u 36. minutu. Golu je "kumovala" greška Borislava Erića koji je u želji da izbije loptu u leđa pogodio Zarića, a "odbijanac" završio iza leđa Asmira Avdukića.

Trener crveno-plavih Zoran Dragišić bio je nezadovoljan izdanjem svojih igrača, ali je svu krivicu za poraz preuzeo na svoja leđa.

"Bila je ovo najlošija utakmica Borca računajući i pripremni period. Jednostavno, poslije onako kardinalne greške teško je bilo šta reći. Ono što je porazno je da se greške ponavljaju iz kola u kolo. U prvom Dejan Popović je već u drugom minutu zaradio crveni karton, u drugom kolu u meču sa Kozarom bilo je grešaka, koje, srećom, nisu kažnjene i sada ovaj kiks Erića. Jednostavno, moraćemo u narednim danima izvršiti detaljne analize kako bismo meč na našem terenu sa Slogom iz Doboja dočekali što spremniji. Ostaje žal što je uz nas u Mrkonjić Gradu bilo skoro 500 navijača, kojima smo ostali i te kako dužni", istakao je Dragišić za "Glas Srpske".

ZVEZDA NE DOLAZI

Najavljeni meč sa Crvenom zvezdom početkom septembra povodom 90. rođendana Borca neće biti odigran već prolongiran za kraj oktobra ili početak novembra, potvrdio je Milunović pisanje našeg portala.

"Situacija u Zvezdi nije najbolja poslije loših izdanja u Evropi i sigurno je da Beograđani sada neće biti naši gosti. Možda je tako i bolje, jer se već počelo šuškati da bi to bila predizborna utakmica, mada naš cilj nije bio taj, već prvenstveno prikupljanje novčanih sredstava. Naime, računali smo da bi prihod sa ovog meča mogao biti 70.000 maraka, što je dovoljno za mjesec normalnog rada. Gostovanje Zvezde zasad je pomjereno za kraj oktobra ili početak novembra", rekao je Milunović.

Uprava Banjalučana takođe nije zadovoljna izdanjima u prva tri kola u kojima su fudbaleri Borca zabilježili po jednu pobjedu, poraz i remi.

"Nije nam jasno da poslije veoma kvalitetnih priprema, koje na ovom nivou nije imao nijedan prvoligaš, ekipa igra katastrofalno. Zbog toga se dio Upravnog odbora sastao da vidimo kakvi će biti sljedeći koraci i svi smo iskazali nezadovoljstvo radom sportskog sektora. Sportski direktor i stručni štab imali su odriješene ruke i sva pojačanja koja su tražili smo doveli. Zato nam nije jasno kako se može izgubiti od ekipe koja praktično do polovine ljetnje pauze, pa i duže nije znala uopšte da će se takmičiti u eliti. Možda već danas ili sutra sastaće se kompletan Upravni odbor i donijeti odluku šta dalje", izjavio je član UO FK Borac Darko Milunović banjalučkom dnevniku.

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Save Ljuboje

Pa normalno da moze izgubiti od Slobode, kad su tamo Borceva djeca, koja i danas vole i postuju Borac, a otjerani su ko papci, sramota

Дјуро

Ispadate lagano al sigurno

Borik

Milunovicu napolje iz Borca, pa onda dovodi propalitete iz bga da ti gostuju u tvom dvoristu... Pravite kao brend neki od naseg Borca a dovodite titove blizance u glavni grad RS

Milan

@Borik haha kako je to slatko sto pises jadan ti od kompleksa nemozes ni da volis , kako ces da volis nesto srpsko kad volis borac ,koji je vazda bio turski klub , haha

NV

@Borik Milane odakle si izbjegao u BL ?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC