• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Do proljeća riješiti dug bivšim igračima Borca"

Autor mondo.ba

Predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac Dejan Kusturić izjavio da "Velikan iz Platonove" kao i većina klubova ima finansijskih problema, ali da bez obzira na to servisira svoje obaveze.

 Dejan Kusturić: Do proljeća izmiriti dug bivšim igračima Borca Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"Očekujem da do proljeća izmirimo sva dugovanja prema bivšim igračima, jer to nam je u ovom trenutku velika stavka. Ostala dinamika izmirivanja dugovanja ide ustaljenim tokom i vjerujem da smo na pravom putu da Borac uskoro ponovo bude ono što je bio", rekao je Kusturić za banjalučki list "Glas Srpske".

Uporedo sa rješavanjem "repova" iz prošlosti, Banjalučani grade pomoćni teren, koji je dugo vremena bio jedan od ključnih problema kluba.

POVEZANE VIJESTI



"Radovi možda ne idu brzinom kojom smo očekivali, ali dobar dio posla je već odrađen. Prognoze govore da bi trava trebalo da bude postavljena do 25. novembra. Što je najvažnije, finansijska konstrukcija za taj dio posla je zatvorena. Međutim, moraćemo da pronađemo dodatna sredstva da završimo ogradu oko pomoćnog terena i sredimo ono što je ostalo neuredno. Naime, zbog radova ostala je deponija, koju želimo da što prije sklonimo i sve dovedemo u red. Ipak, očekujem da pronađemo rješenje i za ovaj problem", nastavio je Kusturić.



Prije nekoliko dana novi trener Borca Vule Trivunović odstranio je iz tima napadača Armanda Mancea i rekao da za njega više nema mjesta u klubu dok je on trener.

"Podržavamo Trivunovićevu odluku. Mance je prekršio klupsku disciplinu i zbog toga trenira sa juniorskom ekipom. Niko nema pravo da narušava dobru atmosferu u ekipi i ako to uradi, mora da trpi sankcije", zaključio je prvi čovjek Banjalučana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC