• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Možemo svakog da pobedimo

Autor mondo.rs

Trener Mege zadovoljan kako je njegov tim savladao pritisak i dobio u Baru utakmicu koja im je obezbedila opstanak u ABA ligi

 Mornar-Mega-izjave Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Mega Leksa dobrom igrom u drugom poluvremenu došli do pobede u Baru protiv Mornara (89:81) i time verovatno napravili ključan korak u borbi za opstanak u ABA ligi. Oni sada imaju dva trijumfa više u odnosu na poslednjeplasiranu ekipu.

Ognjen Jaramaz, koji je predvodio Megu sa 21 poenom, istakao je da ekipa zabeležila važan trijumf.

"Odigrali smo veoma dobru utakmicu od početka, pa skoro do kraja. Imali smo nekoliko loših rešenja u samoj završnici utakmice, međutim to nije uticalo na konačan ishod. Zabeležili smo veoma važnu pobedu, praktično opstali u ligi i sada ćemo u poslednja tri kola da se potrudimo da dobijemo što više utakmica i ostvarimo što bolji plasman", rekao je bek srpskog tima posle pobede u Baru u 23. kolu regionalnog takmičenja.

Trener ekipe iz Sremske Mitrovice Dejan Milojević istakao je da je njegov tim uspeo da savlada pritisak.

"Zadovoljan sam pobedom. Verujem u svoju ekipu, znam da možemo da pobedimo bilo koga, ali Mornar je jedna respektabilna ekipa i nije baš realno očekivati pobedu u Baru. Odigrali smo jako dobru utakmicu pod pritiskom, jer ovom pobedom smo verovatno obezbedili opstanak. Pošto imamo težak raspored do kraja, da smo ovde izgubili, došli bismo u situaciju da neke utakmice pod moranjem moramo da dobijemo. Nastojaćemo da završimo sezonu u što boljem svetlu i sa što više pobeda", naveo je Milojević.

On je rekao da je presudila treća četvrtina meča u Baru.

"Ključna je bila treća četvrtina koju smo odigrali jako kvalitetno, odbrana je bila na stvarno vrhunskom nivou. Igrao sam sa niskom petorkom u tom periodu, Zagorca sam stavio na četvorku i to je rezultovalo da smo taj period dobili sa 15 poena razlike. Za 10 minuta primili smo samo 11 poena. Tu smo napravili razliku i potom priveli utakmicu kraju, iako smo imali grešaka svojstvenih ovako mladim igračima. Na sreću, Mornar nije uspeo da nam ozbiljnije pripreti i preokrene rezultat", dodao je Milojević, čiji će se tim do kraja regularnog dela takmičenja u ABA ligi ugostiti Partizan, gostovati Ciboni i dočekati Karpoš Sokole u poslednjem, 26. kolu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC