• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Ko god pobedi večeras...

Autor mondo.rs

"... naša želja ostaje ista - da savladamo Uniks", poruka je trenera Zvezde. Govorio je i o napadačkoj igri svog tima, kao i o kvalitetu ruskog sastava, koji je već doputovao u Beograd.

 Dejan Radonjić: Ko god pobedi večeras naša želja ostaje ista - da savladamo Uniks Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Košarkaši Crvene zvezde mts treniraće u četvrtak od 18 časova za sutrašnji meč protiv Uniksa, a potom će usmeriti pažnju ka utakmici Bamberg - Darušafaka, jer će duel u Nemačkoj razjasniti takmičarski značaj njihovog duela protiv tima iz Kazanja.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je na konferenciji za novinare da će pratiti meč u Bambergu, ali da želja njegovog sastava ostaje ista, bez obzira na ishod te utakmice.

"Želimo da u petak dođemo do pobede, bez obzira na to što se večeras igraju mečevi koje ćemo pratiti. Naša želja je prisutna kakav god bio njihov ishod, kao što je prisutna i naša maksimalna motivacija da savladamo Uniks. Za to je potrebno da odigramo dobru odbranu, da budemo napadački bolji nego u proteklim mečevima i da pred svojim navijačima zadovoljni završimo domaćinstvo u regularnom delu Evrolige".

Poruka navijačima...

"Naši navijači su puno puta pokazali jako dobar osećaj za momenat u kojem se nalazimo i siguran sam da će prepoznati to i pružiti nam veliku podršku da sutra budemo što bolji", rekao je Radonjić.

Upitan za napadački segment igre svog tima, sa kojim su crveno-beli imali problem u mečevima protiv Olimpijakosa, Barselone i Budućnosti, Radonjić odgovara:

"Pričao sam već o rasporedu i o velikom broju utakmica u kratkom intervalu. Ovoliki broj mečeva donosi stanje koje nije nešto što nisam očekivao i o čemu nisam pričao. I pre toga smo imali Armani, Budućnost, mečeve u takođe nekoliko dana, a ovo nam je bio najteži raspored do sada. Kao proizvod toga, bilo je prirodno da dođe do oscilacija".

Uz podsećanje da njegov tim u petak igra već 60. meč ove sezone, Radonjić je rekao da očekuje da Uniks bude pripremljen i kompletniji nego u prethodnom duelu.

I Bjelica imao problem u Podgorici

"Imao je temperaturu nekoliko dana. Osim njega i Jovića, ostali su u boljem stanju, zdravi i srepmni da odigramo još jedna dobar evroligaški meč", objasnio je trener Zvezde.

"Uniks je došao u četvrtak ujutro i to je interesantno. Imaće vremena za odmor i pripremu. Imaju kvalitet, pokazali su to u mnogim situacijama. Imaju poziciju na tabeli koju imaju, ali imaju i individualni kvalitet koji je vrlo veliki. Uostalom, sa Lengfordom i ostalim igračima koji su i kvalitetni i iskusni mogu da budu nezgodni za svakog protivnika u Evroligi, bez obzira na mesto odigravanja utakmice".

"Kvino Kolom igra sa velikim talentom i razvija igru, ispod koša imaju (Artjoma) Parahovskog, koji je pokazao da je jedan od najboljih centara u Evroligi. U prvom meču neki njihovi igrači nisu nastupili, a u kompletnom sastavu pokazuju da mogu da igraju na nivou koji pokazuje da će sutra biti spremni za dobar meč u Areni", dodao je Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC