• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Brejk" u Pireju, Olimpijakos - Efes 1:1!

Autor mondo.rs

Atinski crveno-beli ispustili prednost domaćeg terena!

Treća četvrtfinalna serija sigurno će se igrati bar u četiri utakmice!

Anadolu Efes utišao je Dvoranu mira i prijateljstva, savladavši Olimpijakos u dramatičnoj završnici, odlučujućim košem centra Aleksa Kirka, 48 sekundi pre kraja!

Pirejci su u poslednjih minut i deset sekundi promašili čak pet šuteva, počev od slobodnih bacanja Jorgosa Printezisa, zatim hica za dva Patrika Janga, promašene trojke Kostasa Papanikolaua, do poslednjeg pokušaja Erika Grina, za tri, uz zvuk sirene!

Iako se očekivalo da Vasilis Spanulis preuzme odgovornost, on je prenosio loptu, pa pod čvrstom odbranom prepuštao saigračima inicijativu. Za to vreme, Efes nije odustajao, već je poenima visokih igrača ostvario istorijsku pobedu - svoju prvu u plej-ofu Evrolige na strani!

OLIMPIJAKOS - EFES 71:73 (22:23, 22:14, 10:14, 17:22)

Ekipu Velimira Perasovića ka trijumfu su, pre Kirka, poveli sjajni Derik Braun i Džejson Grejndžer, dok je na drugoj strani Printezis nagovestio da je spreman da duplira prednost Atinjana, ali to ipak nije uspeo, jer je promašio možda i ključna slobodna bacanja pri rezultatu 71:71.

Najefikasniji igrač utakmice bili su upravo Printezis i Spanulis sa po 20 poena, dok je srpski centar Nikola Milutinov posle impresivne partije u prvom meču večeras postigao dva poena za osam i po minuta na parketu. Sa druge strane, najefikasniji u redovima Efesa bili su Danston sa 16 i Hanikat sa 15 poena.

Serija se sada seli u Istanbul, gde će u dvorani "Abdi Ipekči" treća utakmica biti odigrana u sredu, 26. aprila, a četvrta u petak, dva dana kasnije.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC