• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snimak koji potvrđuje reči Ilieva o Voši (VIDEO)

Autor mondo.rs

Pojavio se snimak iz svečane lože Partizana na kojem se čuje kako jedan od čelnika Vojvodine poručuje: "Pustićemo Zvezdu u sledećem kolu"

Derbi meč 32. kola Superlige čelnici Vojvodine nisu do kraja sačekali u svečanoj loži stadiona u Humskoj. Oni su odlučili da je napuste u 69. minutu meča, a kao razlog te odluke naveli su skandalozno uvredljivo navijanje dela domaćih navijača.

Ono što je podiglo mnogo više "prašine" od tog gesta rukovodstva Vojvodine je rečenica koja je prethodila tom činu, kada je jedan od čelnika poručio: "Zbog ovoga ćemo da pustimo Zvezdu u sledećem kolu".

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, potvrdio je za MONDO da je jedan od funkcionera Voše, kojeg on nije prepoznao, rekao to pre izlaska delegacije iz svečane lože.

"Jeste! Jedan od čelnika Vojvodine, znam kako čovek izgleda, ali mu ne znam funkciju, jer ne poznajem ljude iz novog rukovodstva, besno se okrenuo ka nama i rekao nam: 'E, zbog ovoga ćemo da pustimo Zvezdu'".

Dan kasnije pojavio se i snimak na kojem se čuje kako neko izgovora to da će "Vojvodina pustiti Zvezdu", ali se ne vidi i ko je to rekao.

Voša
Izvor: YouTube

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bato

Zlo je u nama, zar je ovo vaznija tema od skandiranja, a jos gore od toga sto rukovodstvo Partizana nista nije ucinilo da sprijeci skandiranje i zamoli stoku da prekinu, cuj prozivaju ustase, a ustase ih osnovale. SVASTA

Vajat Erp

Ilijev je lopov i lazov

sarajevo

@Vajat Erp A ti si panter i hohstapler

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC