• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Planić o Leonardu: Čovek mi udario šamar!

Autor mondo.rs

Štoper Novosađana i "kreativac" Beograđana bili su akteri možda i najburnije scene u današnjem derbiju na "Karađorđu". Bogdan Planić poručuje da ga je Leonardo ošamario pre nego što je on, za udaranje, dobio žuti karton.

 Kup Vojvodina Partizan 0:0 Izvor: MN PRESS

/piše: Milutin Vujičić - mondo.rs/

Publika na "Karađorđu" nije videla naročito dopadljiv fudbal, ali je videla mnoštvo duela na sredini terena, požrtvovanje u svakom startu i mnogo nervoze.

"Akteri" jedne od najburnijih scena na novosadskom stadionu, kada se već šanse mogu nabrojati na prste jedne ruke, bili su štoper domaćeg sastava Bogdan Planić i "kreativac" gostiju Leonardo koji su se sporečkali u 73. minutu meča, nedugo po ulasku Brazilca u igru.

Fudbaler Partizana je želeo do lopte, koristio sva (ne)dozvoljena sredstva da u tome i uspe, ali ni fudbaler Vojvodine nakon toga nije ostao "dužan", pa ga je udario nogom.

Završilo se žutim kartonom za Planića, a nakon meča smo ga pitali - šta se desilo?

"On je meni čovek udario šamar...", počeo je priču za MONDO Bogdan Planić, i pojasnio:

"Prošao je pored mene i udario mi šamar, i to sudija (Danilo Grujić) nije video, tako bar on kaže... Mada mi nije jasno kako nije video kad sam ja imao loptu u nogama, prvo me je udario sa leđa, pa kad sam šutnuo loptu onda mi je i šamar udario. Bio je to čist crveni karton!"

Štoper Novosađana nije govorio o njegovoj reakciji na "šamar" Leonarda, a nakon malo razmišljanja poručio je da su "i sudije ljudi i da ne mogu sve da vide" kao i da im je "oprošteno".

U razgovoru za naš portal poručio je da Vojvodina nije nezadovoljna ovim rezultatom, kao i da je dodatni motiv igračima to što se finale igra baš na njihovom domaćem terenu.

"Izgleda da su se obe ekipe fokusirale na to da ne prime gol u prvoj utakmici. Mislim da smo mi imali izglednije šanse, ne znam da li su oni imali jedan šut u okvir gola? Mi smo imali šanse Trujića, Vukasovića i Paločevića, i naravno da bi bilo lepše da sa prednošću idemo u drugi meč, ali ako u Humskoj postignemo gol imaćemo veće šanse nego oni", konstatovao je Planić koji je kazao da je novi trener Radoslav Batak doneo mnogo pozitivne energije.

Međutim, do revanša u Humskoj, Vojvodini slede i mečevi sa Crvenom zvezdom i Mladosti.

Brine li to njega i njegove saigrače?

"Brine nas, naravno... Ali, imamo fenomenalne uslove za oporavak na FC "Vujadin Boškov", i uz to imamo dvadeset igrača koji su uvek spremni da 'uskoče' i bar što se umora tiče - neće biti problema", zaključio je Bogdan Planić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC