• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kairo zadovoljan, Miha i Beloti ostaju "bikovi"

Autor mondo.ba

Predsjednik Torina Urbano Kairo zadovoljan je radom Siniše Mihajlovića, te insistira da srpski stručnjak, ali i Andrea Beloti ostanu članovi "granate", uprkos najavama da će biti aktivirana otkupna klauzula za prvog strijelca ekipe.

Torino je najavljivao plasman u gornji dio tabele, koji bi možda donio i borbu za izlazak na međunarodnu scenu, ali će "bikovi" na kraju sezone morati da se zadovolje skromnim devetim ili desetim mjestom.

Uprkos lošijem plasmanu od planiranog, prvi čovjek kluba Urbao Kairo zadovoljan je onim što je tokom prvenstva uradio srpski stručnjak Siniša Mihajlović.

"Mihajlović je tokom svoje prve sezone na klupi Torina ostavio dobar utisak sa mladim igračima koji je koristio. Zadovoljni smo i nastavljamo zajedno dalje. Srećni smo s njim", rekao je Kairo italijanskim medijima.

Torinezi su u pretposljednjem kolu sezone poraženi u gostima od Đenove 1:2.

KRALJ REMIJA

Srpski stručnjak sjeo je na klupu Torina u julu prošle godine, u pauzi između dva prvenstva. Tokom sezone zabilježio je učinak od 12 pobjeda i 11 poraza, dok je ostvario čak 14 remija, po čemu je apsolutni rekorder lige.

"Nakon jučerašnjeg meča, trener i igrači imali su miran razgovor, s obzirom da kraj sezone nije bio onakav kakav smo očekivali da bude. Nažalost, pali smo nakon derbija sa Juventusom, ali i dalje imamo dobru sezonu. Nikada nismo pričali o Evropi, to nije bio naš cilj", naglasio je Kairo.

Osim Mihajlovića, predsjednik Torina pričao je i budućnost najboljeg igrača i strijelca Andree Belotija, te potvrdio da mladog Italijana neće prodati, osim u slučaju da neko od stranih klubova ponudi 100 miliona evra, kolika je otkupna klauzula.

"Imamo ugovor sa Belotijem do 2021. i ne vjerujem da će neko doći i platiti otkupnu klauzulu. Želim mu uspješnu sljedeću sezonu, kao i novim igračima koje planiramo dovesti", poručio je predsjednik Torina.

Na zatvaranju sezone narednog vikenda Torino dočekuje Sasuolo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC