• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković o Agasiju: Odmah smo "kliknuli"

Autor mondo.rs

Najbolji srpski teniser posle prvog treninga sa novim trenerom rekao da oseća da je u pitanju dobra saradnja

Novak Đoković napravio je radikalan potez kada je posle mastersa u Monte Karlu neočekivano rešio da raskine saradnju sa celim stručnim štabom, sa kojim je sarađivao više od decenije. Smatrao je da je došao do tačke u kaijere kada mu je potrebna promena i odlučio je da potraži novog trenera.

Nedugo posle razlaska sa Marjanom Vajdom, Gerhardom Filom Gričom i Miljanom Amanovićem saopštio je javnosti da će sarađivati sa Andreom Agasijem.

"Borio sam se poslednjih šest meseci na terenu. Pokušavao sam da pronađem nešto novo i odlučio sam u razgovoru sa svojim timom da mi je potrebna promena. U Rimu sam se osećao bolje, imao sam dobru nedelju, a tokom tog turnira i mastersa u Madridu razgovarao sam sa Agasijem telefonom. On je analizirao rezultate i to nam je omogućilo da se bolje upoznamo. Drago mi je što će sada biti uz mene u Parizu", rekao je Đoković.

On je naveo da je izuzetno zadovoljan kako je protekao njihov prvi zajednički trening u prestonici Francuske.

"Juče smo trenirali prvi put. Iako je to bio početak saradnje, osetio sam kao da radimo zajedno već dugo. Kliknuli smo", objasnio je drugi reket sveta, koji na Rolan Garosu brani trofej.

Đoković je o svom novom treneru pričao samo u superlativima.

"To je čovek koji je imao mnogo uspeha u karijeri. Inspiriše me, jer tačno zna kroz šta prolazim na terenu i van njega. On je prošao kroz te situacije. Mislim da naš odnos možemo da nadogradimo na mnogo načina i da se to odrazi uspešno na terenu. Andre je uvek javno pričao lepo o meni. Čak i kada mi poslednjih meseci nije išlo najbolje, bio je jedan od retkih koji su bili na mojoj strani. Zahvalan sam mu bio i što smo razgovarali telefonom u proteklom periodu, jer mi je to značilo, a tada nismo mislili da ćemo dogovoriti profesionalnu saradnju", napomenuo je Đoković, koji će odbranu trofeja u Parizu početi duelom protiv Španca Marsela Granoljersa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC