• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski odbojkaši opet tamo gde je terorizam

Autor mondo.rs

Ekipa Nikole Grbića smeštena je u hotel udaljen oko 24 kilometra od iranskog parlamenta, u kojem je danas ubijeno 11 osoba.

 Odbojkaši Srbije u Teheranu na dan terorističkog napada Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Srpski odbojkaši opet na žarištu terorizma.

Pre godinu dana, izabranici Nikole Grbića sleteli su u Istanbul na putu za Iran i "za dlaku" izbegli nesreću na aerodromu "Ataturk", koji je tog dana bio na udaru bombaša samoubica.

Ovog juna, naši odbojkaši ponovo su krenuli za Teheran i tamo su stigli na dan nekoliko napada - pucnjave u iranskom parlamentu, detonacije nekoliko bombi i pogibije 12 ljudi, za šta je odgovornost preuzeo ISIS.

Odbojkaški savez Srbije (OSS) saopštio je da su reprezentativci doputovali u glavni grad Irana u sredu ujutro, da su igrači dobro, da su bezbedni i smešteni u hotel koji je udaljen oko 24 kilometra od zgrade iranskog parlamenta.

"Seniore Srbije su posetili Igor Kolaković i Dragan Kobiljski, treneri reprezentacije Irana. Dolazak u hotel gde su smešteni odbojkaši Srbije najavili su i predstavnici ambasade Srbije u Iranu. Seniori Srbije će danas trenirati od 15.30 do 17 časova po našem vremenu", saopštio je OSS.

Prema rasporedu, seniori Srbije će prvi meč drugog vikenda Prve divizije Svetske lige u Teheranu odigrati u petak, 9. juna protiv Argentine od 15.30 časova po našem vremenu. U drugom kolu, u subotu, 10. juna, Srbija će igrati protiv Irana od 18.30 časova po našem vremenu, a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju, 11. juna, protiv Belgije od 15.30 časova. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC