• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan u Sloveniji: Tuširanje na prvom treningu

Autor mondo.rs

Crno-beli od danas u Sloveniji. Provala oblaka na prvom treningu. "Parni valjak" očekuju četiri kontrolna meča - protiv Kapfenberga, Kopenhagena, CSKA i Urala.

 Fk Partizan pripreme u Sloveniji Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

/od reportera Monda iz Slovenije/

Fudbaleri Partizana, posle sedam dana provedenih na Zlatiboru, pripreme za novu sezonu od danas nastavljaju u Sloveniji. Nova baza crno-belih su Moravske Toplice, gde će boraviti do 5. jula.

U prepodnevnim satima, autobusom iz Beograda, ekspedicija srpskog prvaka krenula je put banje smeštene na severu nekadašnje jugoslovenske republike, na 20-ak minuta vožnje od Hrvatske, Mađarske i Austrije.

Kako sada stvari stroje, Partizan i Budućnost će prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu igrati 11. jula.

Posle višečasovne vožnje, fudbaleri Partizana stigli su na odredište oko 17 sati. Nakon laganog obroka, trener Miroslav Đukić je sa saradnicima poveo igrače na prvi trening, na teren koji je svega nekoliko stotina metara udaljen od hotela "Vivat" u kojem su smešteni.

Provala oblaka praćena grmljavinom, uz nagli pad temperature predstavljali su pravo osveženje za "parni valjak" posle tropskih vrućina koje su ga ispratile iz Beograda na putovanje.

Inače, pljuskovi su najavljeni i za narednih nekoliko dana.


U Moravske Toplice stiglo je 25 igrača, a još najmanje trojica će se priključiti radu narednih dana. Leonardo bi trebalo da stigne u utorak, dok se dolazak Marka Jevtovića, koji ima problem s kolenom, i Uroša Đurđevića, očekuje u petak.

U hotelu "Vivat" smešten je i Ural, čije boje brani nekadašnji član Partizana Gregor Balažic. Slovenca smo zatekli u lobiju odmah po dolasku, sradačno nas je pozdravio, uz neizbežno raspitivanje o Beogradu i Partizanu.

U međuvremenu, ukoliko se obistini najavljeni transfer, u Sloveniju će doći i štoper Nemanja Miletić.

Partizan će tokom drugog dela priprema imati četiri provere, dve izuzetno jake i po meri za Ligu šamopiona. Rivali crno-belih na pripremama u Sloveniji biće austrijski Kapfenberg (17.30h), potom u četvrtak prvak Danske Kopenhagen (18.00), u subotu će igrati protiv ruskog CSKA (termin će biti poznat kasnije), a generalna proba biće još jedan ruski klub - Ural, 4. jul (17.30).

Pročitajte ko je nova meta crno-belih, kada su transferi u pitanju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC