• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković danas igra za četvrtfinale

Autor mondo.rs

Novak danas izlazi na teren Vimbldona.

Tradicionalni dan za odmor je prošao, vreme je za osminu finala.

Sedmog dana takmičenja na londonskom Vimbldonu, u ponedeljak počinje borba za plasman u četvrtfinale, a u njoj će učestvovati i srpski teniser Novak Đoković.

Jedan od najboljih svih vremena u osmini finala igraće protiv Francuza Adrijana Manarina. Taj meč je treći na terenu broj jedan, gde takmičenje počinje u 14 časova po srednjoevropskom vremenu. Pre njih na teren će Španac Rafael Nadal i Žil Miler iz Luksemburga, a program će otvoriti domaća teniserka Džoana Konta i Francuskinja Karolina Garsija.

Na centralnom terenu od 14 časova igraće Amerikanka Venus Vilijams i Ana Konjuh iz Hrvatske, a posle njih sledi duel branioca titule Britanca Endija Mareja i Francuza Benoe Pera. Treći meč na centralnom terenu igraće sedmostruki pobednik Vimbldona Švajcarac Rodžer Federer i Grigor Dimitrov iz Bugarske.

Od 12.30 prva teniserka sveta Andželik Kerber iz Nemačke igraće protiv Španjolke Garbinje Muguruse, dok će Viktorija Azarenka iz Belorusije igrati protiv Rumunke Simone Halep.

Poljakinja Agnješka Radvanska igraće protiv Ruskinje Svetlane Kuznjecove, Marin Čilić iz Hrvatske igraće protiv Španca Roberta Bautiste Aguta, dok će Tomaš Berdih iz Češke igrati protiv Austrijanca Dominika Tima.

Očekuje nas uzbudljiv teniski dan. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC