• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinković sa poštovanjem gleda ka Radniku

Autor mondo.ba

Trener Borca Zoran Milinković ističe da njegova ekipa mora da „pogine“ za svaku loptu ukoliko želi do pobjede protiv Radnika.

 Premijer liga BiH osmo kolo Borac- Radnik najava Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Osmo kolo Premijer lige BiH donosi duel dva kluba iz Republike Srpske – banjalučki Borac u nedjelju od 19 časova ugostiće bijeljinski Radnik i pokušati da dođe do prve pobjede pod vođstvom trenera zorana Milinkovića.

Strateg Banjalučana, koji je u klubu, tek dvije sedmice, svjestan je da njegova ekipa neće imati nimalo lak posao.

"Radnik je dolaskom Mladena Krstajića dobio jednu težinu da klub krene naprijed i u posljednje dvije do tri sezone su napravili taj iskorak što se tiče premijer lige BiH, osvajanjem Kupa BiH i izlaskom na evropsku scenu tako da zaista zaslužuju poštovanje. Znama da je to vrlo kompaktan i disciplinovan tim, i ako želimo da zabilježimo pobjedu, a to zaista želimo, mislim da će naša ekipa morati da djeluje u maksimumu svojih mogućnosti. Svih 90 minuta moramo da budemo skoncentrisani, da izgaramo na terenu za svaku loptu, da pokušamo da uz taj dobar pristup i stav prema utkamici uz kvalitet da dođemo do bodova“, rekao je Milinković, koji neće imati kadrovskih problema.

"Puzigaća se vraća nakon suspenzije, Radulović ima manju povredu, ali se nadamo da će biti spreman za nedjelju. Od ranije je Delić van stroja i on će se uključiti u trenažni proces u ponedjeljak“, dodao je Milinković.

O platama

Konferenciji za novinare pred meč sa Radnikom prisustvovao je i direktor marketinga Boris Udovčić koji je govorio o finansijskoj situaciji u klubu.

"Bilo je priča o tome da smo probili budžet sa novim trenerom, želim da kažem da to nije istina. Troškovi za stručni štab ostali su isti. Tu neku razliku pokriće članovi uprave Borca lično, imenovaću ih - Vico Zeljković, Vedran Pušić i predsjednik Brane kovačević". rekao je Udovčić, a potom dodao da se igračima ne duguju tri plate, već samo avgustovska koja će biti isplaćena "danas, a ako ne danas onda početkom sljedeće sedmice".

 Uprava Borca od početka sezone najavljuje evropske ambicije, a Milinković je prokomentarisao taj pritisak na prilično mladu ekipu kluba iz Platonove.  

 "Za stabilnost Borca realno bi bilo da bude među pvih šest ekipa. Kada se napravi taj rezultat onda možemo pokušati napraviti iskorak dalje. Ako nam se ukaže prilika uraditi i nešto više. Mislim da su pod mnogo većim pritiskom Široki, Željezničar Sarajevo“, rekao je Milinković.

 Fudbaler Borca Mladen Veselinović uvjeren je da crveno-plavi mogu do pobjede protiv Radnika.

"Očekuje nas veoma teška utakmica, Radnik je veoma nezgodna ekipa, pogotovo u gostima. Na nama je da damo maksimom i nadam se da rezultat neće doći u pitanje“, rekao je Veselinović.

Njegov saigrač, Vladan Danilović, istakao je da ekipa želi da ostvari prvu pobjedu sa novim trenerom.

"Imamo veliki respekt prema Radniku, ali igramo pred našom publikom i želimo da ostvarimo prvu pobjedu sa novim trenerom i uđemo u neko seriju dobrih rezultata, da ovo bude novi početak. Pozivam publiku da dođe u što većem broju da nas podrži“, rekao je Danilović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC