• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZRINJSKI: S Blažom Sliškovićem na klupi...

Autor mondo.ba

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski pružio punu podršku treneru Blažu Sliškoviću.

 Zrinjski: Podrška Blažu Sliškoviću Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Plemići" su u maloj rezultatskoj krizi, već tri meča nisu zabilježili pobjedu uključujući i neuspjeh na širokobriješkoj "Pecari" u derbiju Hercegovine (2:1), pa se odmah krenulo sa spekulacijama o mogućoj Sliškovićevoj smjeni.

Međutim, klub sa stadiona "Pod Bijelim brijegom" u saopštenju nije želio da daje na važnosti medijima koji su objavljivali takve glasine, ali je ipak pružio podršku popularnom Baki, koji će i dalje predvoditi Zrinjski "do treće uzastopne, a ukupno šeste titule" u Premijer ligi BiH.

Saopštenje prenosimo u cjelosti...

"S obzirom da naš Klub maksimalno uvažava novinarsku slobodu, HŠK Zrinjski Mostar ni ovog puta ne želi reagovati na pisanja pojedinih medija i tako im davati važnost koju ne zaslužuju, ali s obzirom da određeni portali u kontinuitetu pokušavaju da obmane javnost, ipak smo dužni potvrditi kako stručni štab na čelu s Blažom Sliškovićem ima punu podršku klupskog rukovodstva!

Naravno da posljednja tri rezultata ne zadovoljavaju visoke ambicije HŠK Zrinjski, ali pojedine medije očito trebamo podsjetiti na nešto na što smo jako ponosni, odnosno da je naš Klub, s Blažom Sliškovićem kao šefom struke, nakon trinaest odigranih kola opet na vrhu, odnosno u novoj borbi za titulu prvaka. Opet, petu sezonu u nizu!

Iste ćemo podsjetiti i na nešto na što smo još ponosniji, odnosno da smo u prethodne četiri sezone tri puta uspjeli prvi proći kroz cilj te tako osvojiti treću, četvrtu i petu titulu prvaka BiH, što je HŠK Zrinjski učinilo najtrofejnijim klubom u zajedničkoj Premijer ligi.

Da, ostalo je puno utakmica do kraja prvenstva, ali već danas ćemo se usuditi konstatovati još nešto. Ne sumnjamo da ćemo opet uspjeti! Treći put u nizu i šesti put u klupskoj istoriji!

S Blažom Sliškovićem na klupi...", navedeno je u saopštenju "plemića".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC