• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Imali smo šansu...

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić žali za propuštenim na utakmici u Baru.

Igokea je u Baru doživjela peti poraz ove sezone u ABA ligi (83:87).

Trener bh. šampiona Dragan Bajić smatra da je njegov tim mogao bolje protiv Mornara, ali da su određene početničke greške koštale tim slavlja.

"Krenuli smo u Bar sa željom i voljom da pobijedimo. Bez obzira što smo bili oslabljeni, mislim da smo imali šansu da osvojino bodove, da nismo većim dijelom utakmice bili dekoncentrisani. Pravili smo neke početničke greške pogotovo kad je odbrana u pitanju. Nismo imali međusobnu konunikaciju, ispadali smo iz ritma, a znali smo da Mornar može u naletu da ubaci deset poena za jedan minut", rekao je Bajić nakon meča u Crnoj Gori, a prenosi sajt ABA lige.

On je pohvalio rivala, te se okrenuo narednom duelu koji "igosi" igraju sa Cibonom u Laktašima.

"Imaju dobre igrače, dobre šutere iz tranzicije, kvalitetan kontranapad i znaju svaku grešku da kazne. Moramo dobro da treniramo ove sedmice i, ako bog da, kompletni dočekamo Cibonu u utakmici koja nam je veoma bitna. Čestitam igraćima Mornara na, može se reći, zasluženoj pobjedi", dodao je trener Aleksandrovčana.

...
Izvor: YouTube

Aleksandar Ponjavić smatra da su on i njegovi saigrači priliku propustili u prvom poluvremenu, kada su dopustili rivalu da se "odlijepi".

"Čestitam Mornaru na pobjedi. Došli smo bez dva veoma bitna igrača Đorđa Miloševića i Nikole Jevtovića. Počeli smo sa nižom petorkom, postojala je bojazan da ćemo imati problema sa skokom, ali izborili smo se s tim. Štaviše, imali smo više skokova od ekipe Mornara. Nekim našim greškama u prvom poluvremenu dozvolili smo da se domaćin odlijepi na dvocifrenu prednost. U drugom poluvremenu zonom smo uspjeli da dođemo u egal utakmicu. Nažalost, nismo imali snage da prelomimo rezultat", kazao je Ponjavić.

Igokea duel sa Zagrepčanima dočekuje sa skorom od tri pobjede i pet poraza, koliko ima i Cibona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC