• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović "isprozivao" Gvardiolu

Autor mondo.rs

Fudbaler Mančester junajteda izjavio je da se španski trener tokom zajedničke sezone u Barseloni ponašao nezrelo i stalno "bežao" od razgovora i rešavanja problema.

Zlatan Ibrahimović nema "dlake na jeziku". Ovoga puta otvoreno je pričao o Pepu Gvardioli i otkrio neke stvari o kojima javnost nije mnogo znala.

On je ispričao da se španski trener tokom vođenja Barselone ponašao veoma nezrelo.

"Prvih šest meseci je bilo odlično, ali je onda odlučio da menja sistem, taktiku i nije želeo da radi sa mnom. Hteo sam da razgovaram sa njim, ali svaki put kada bih ušao u svlačionicu on bi istog trenutka izašao. On je najnezrelija osoba sa kojom sam imao priliku da sarađujem u karijeri, jer ljudi rešavaju probleme, a on to nije radio. Mada, ne mogu da kažem da je loš čovek" , izjavio je nekadašnji reprezentativac Švedske za "Skaj sport".

Ibrahimović je otkrio da je zamerio Gvardioli što je celu taktiku podredio najboljeg igraču Barselone Lionelu Mesiju, a da su svi ostali fudbaleri katalonskog kluba bili zanemareni.

"Rekao sam mu da žrtvuje sve igrače zbog Mesija, a on mi je odgovorio da ne misli da je to tačno, ali da razume šta sam želeo da kažem obećavajući da će uskoro poraditi na rešavanju ovog problema", rekao je Ibrahimović i dodao da ga je od tog trenutka Gvardiola neprestano ostavljao na klupi i prekinuo svaku konverzaciju sa njim.

Ibrahimović je u Barselonu stigao iz Intera leta 2009, proveo je u klubu samo jednu sezonu i na 29 utakmica postigao 16 golova.

Sa Kataloncima je osvojio Primeru, UEFA Superkup, dva španska superkupa i Svetsko klupsko prvenstvo, da bi se krajem letnjeg prelaznog roka 2010. godine preselio u Milan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC