Šetaš šumom i naletiš na... "Šanel"! (FOTO)

Autor:

Ovo je na Nedelji mode u Parizu mogao da uradi samo Karl Lagerfeld i niko drugi!

"Šanel" revije su odavno postale modni događaj koji se nestrpljivo čeka. Ne samo zbog novih modela koje jedva čekamo da vidimo, već i zbog scenografije koju Karl Lagerfeld i ekipa skockaju kao niko drugi.

I, desilo se!

"Šanel" revija na Nedelji mode u Parizu počela je u 10:30 ujutru, na starom mestu - u prelepom Gran Pale zdanju, koje je ovoga puta bilo neprepoznatljivo!

Doneto je čak devet pravih stabala i bezbroj kilograma suvog lišća koje je pobacano po podu. 

Otkud ta ideja?

"Odrastao sam u kraju prepunom zelenila, tako da je za mene to nešto na šta sam navikao", rekao je Karl Lagerfeld o svom detinjstvu severno od Hamburga.

Da li je to slavni dizajner postao nostalgičan?

"Nije ovo lokalna stvar. Postoje francuske šume, američke šume. U suštini, Nemačka sa gospođom Merkel nije moja omiljena destinacija", rekao je dizajner i još jednom potvrdio svoje neslaganje sa politikom nemačke kancelarke.

Ali, vratimo se modi.

Osim divne šume, na reviji smo videli i divnu kolekciju za sledeću jesen i zimu.

"Jesen je uvek bila moja omiljena sezona", rekao je Lagerfeld objašnjavajući koliko je uživao radeći na ovoj kolekciji, koja broji 80 komada garderobe u pravim jesenjim bojama.

Pogledajte fotografije:

Nego, da li ste primetili da Karl nije za svoj izlazak pred publiku odabrao Kaju Gerber, ćerku Sindi Kraford, koja je radila ovu reviju, već holandsku manekenku Lunu Bejl.

Kaže da mu je ona sada najdraža.

❤️ #paris #hautecouture #fittings #castings

A post shared by Luna Bijl (@mxlunaa) on

Ostale vijesti