• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Di Frančesko: Montela, vidimo se u finalu

Autor mondo.ba

"Razgovarao sam sa (Vinćencom) Montelom prije nekoliko dana i namjera nam je da se sretnemo u finalu, zato što se kao prijatelji ne želimo sresti u ranijoj fazi takmičenja", kaže trener Rome.

Fudbaleri Rome sinoć su ostvarili plasman u četvrtfinale Lige šampiona, dok je Sevilja "šokirala" Mančester junajted i prošla među osam najboljih timova elitnog takmičenja.

Andaluzijski klub s klupe je vodio Italijan Vinćenco Montela, koji je prijatelj strategu Rimljana Euzebiju Di Frančesku još iz perioda kad su nosili dres rimske "vučice".

Di Frančesko je poslije pobjede nad Šahtjorom (1:0), koju je osigurao Edin Džeko u 52. minutu, naglasio da bi volio u finalu vidjeti svog prijatelja Montelu, prenijela je agencija "Anadolija".

"Razgovarao sam sa Montelom prije nekoliko dana i namjera nam je da se sretnemo u finalu, zato što se kao prijatelji ne želimo sresti u ranijoj fazi takmičenja. Šalu na stranu, ali moramo sanjati i biti ambiciozni. Ne zanima me tim s kojim ćemo igrati u četvrtfinalu. Moramo zadržati ravnotežu, ponoviću tu riječ ako treba šest puta, i razmišljati o narednoj utakmici sa Krotoneom. Sve što se bude dešavalo u Ligi šampiona biće dobrodošlo i sigurno ćemo igrati protiv sjajnog tima, u to možemo biti uvjereni", rekao je trener Rome za italijanske medije.

Roma se u četvrtfinale Lige šampiona plasirala prvi put nakon sezone 2007/08 kada je u toj fazi takmičenja eliminisana od Mančester junajteda. "Vučica" je najveći uspjeh ostvarila plasmanom u finale u sezoni 1983/84, ali je poslije izvođenja penala izgubila od Liverpula. Sevilji je s druge strane trebalo 60 godina da stigne do četvrtfinala. Jedini, ujedno i posljednji put, španski klub je to uspio u sezoni 1957/58 kada je dobio pozivnicu da igra u Kupu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC