• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kvalifikantkinja šokirala Venus

Autor mondo.rs

Malo poznata Danijel Rouz Kolins napravila najveći rezultat u karijeri izborivši plasman u polufinale mastersa u Majamiju

Danijel Rouz Kolins imala je veliko poštovanje za svoju rivalku Venus Vilijams u četvrtfinalu mastersa u Majamiju, ali je zahvaljujući pravoj taktici i dobroj igri uspela da je pobedi i ostvari najbolji rezultat u dosadašnjoj karijeri.

Amerikanka, koja je kroz kvalifikacije stigla do glavnog žreba, pobedila je sedmostruku gren slem šampionku rezultatom 6:2, 6:3 za sat i po vremena igre.

Majami
Izvor: Youtube/WTA

Kolins, trenutno 93. na WTA listi, prvi put je pobedila igračicu iz top 10 i napravila najveći uspeh plasmanom među četiri najbolje na mastersu na Floridi.

"Imama neverovatan respekt prema Venus, ali sam na ovom meču uspela da ne razmišljam o njenom imenu i uspehu, već sam se isključivo koncentrisala na teren i igru i uspela sam", poručila je 24-godišnja Kolins.

"Ceo život naporno treniram tako da na kraju svakog dana znam da sam učinila sve kako bih došla u najbolju situaciju. Ako pobedim, to je super, ako izgubim, poraz shvatam kao situaciju da sam dala svoj maksimum", poručila je američka teniserka.

Ona je na meču protiv bivše "broj jedan" forsirala agresivnu igru i imala čak 18 vinera više.

"Nisam imala sreće. Jednostavno nisam udarala kako je trebalo, to nije bila prava igra. Nisam prikazala najbolji tenis. To je, prosto, bio jedan od nih dana", poručila je Venus Vilijams, trenutno osma teniserka sveta posle poraza.

Kolins, koja je posle dva kola kvalifikacija, vezala još pet pobeda u glavnom žrebu, za ulazak u finale boriće se sa Jelenom Ostapenko, koja je u neizvesnom meču pobedila Elini Svitolinu posle dva taj-brejka - 7:3, 7:5.

ostapenko
Izvor: Youtube/WTA

Amerikanka kaže da se raduje meču protiv šestog nosioca u Majamiju i aktuelne šampionke Rolan Garosa.

"Igrale smo samo na juniorskom takmičenju 2011. godine i biće zabavno opet se sastati sa njom. Ona je veliki borac, osvajačica grend slema i taj meč biće još jedan veliki izazov za mene. Radujem se i nadam se dobrom meču", poručila je Kolins.

U drugom polufinalu mastersa u Majamiju, koje je na programu večeras od 19 časova po srednjeevropskom vremenu, sastaće se Viktorija Azarenka i Sloan Stivens

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC