• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda neće da igra, a Dolmen NE MOŽE?

Ukoliko bude četvrte utakmice finalne serije ABA lige, pitanje je da li će as Budućnosti biti na parketu.

 Zvezda neće da igra, a Dolmen NE MOŽE? Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

/redakcija Mondo.me, Podgorica/

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, uzburkao je strasti ove subote najavom da njegov tim "najverovatnije neće igrati četvrtu utakmicu finalne serije ABA lige".

I, dok je neizvesno da li će crveno-beli hteti da istrče na parket "Morače" u 21 čas, neizvesno je i da li će as Budućnosti Džastin Dolmen biti u stanju da uradi isto.

Trener Podgoričana Aleksandar Džikić rekao je u petak uveče, posle pobede njegovog tima u burnoj utakmici pred rasprodatim tribinama "Morače", da su svi njegovi igrači zdravi i da će biti spremni za četvrti sudar. Ali, prema saznanjima naših kolega iz Podgorice sa portala Mondo.me, Džikić je u tom trenutku najverovatnije "skrivao karte".

Naš portal saznaje da se 33-godišnji Amerikanac, koji nastupa za reprezentaciju takozvanog Kosova, povredio u trećoj utakmici i da "najverovatnije neće igrati u subotu uveče".

Dolmen je prema informacijama do kojih je došao Mondo povredio primicač, a konačnu odluku o njegovom nastupu doneće lekarski tim Budućnosti pred početak zagrevanja za meč u kom ćemo dobiti odgovor na pitanje da li je prekinuta trogodišnja dominacija Crvene zvezde u ABA ligi ili će se serija vratiti u Beograd na majstoricu narednog ponedeljka (sve pod pretpostavkom da Čović neće ostati pri stavu da ne treba izaći na parket).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC