Zeljković: Vojvodićeva izjava? Bez komentara

Potpredsjednik Fudbalskog kluba Borac Vico Zeljković nije želio da komentariše istup trenera crveno-plavih Darka Vojvodića poslije poraza u Tuzli (1:0), dok sutra ne bude održan zajednički sastanak.

Zeljković: Vojvodićeva izjava? Bez komentara Foto: MONDO/Vedran Ševčuk

Strateg Banjalučana Darko Vojvodić bio je ogorčen tretmanom i samim odlaskom na "Tušanj", gdje su igrači Borca, kako je rekao, "poslani kao ovce bez ikakve podrške od strane čelnika, koji treba da se stide zbog toga".

"Treba da se stide i da bude sram sve one koji su nas poslali ovdje bez ikakve podrške. Prije svega mislim na svoj klub. Momke su poslali kao ovce, bez ikakve podrške bez ikoga iza leđa. A momci su odigrali utakmicu za svoj klub i svoj grad. Svi drugi nek se dobro zamisle i neka se crvene. Ne treba ja iz Tuzle da ovo govorim već oni sami treba to da prepoznaju. Ovo je bruka i sramota, kako su nas poslali i šta nam je ovdje radio jedan polupismeni frajer", osuo je paljbu Vojvodić poslije mininmalnog poraza od Slobode u Tuzli, prvog poslije tri godine.

Vojvodić: Poslali nas kao ovce! Bruka za Borac!

Koji su razlozi Vojvodićeve ogorčenosti i nezadovoljstva, šta su značile pomalo "teške" riječi, pokušali smo da saznamo od Vice Zeljkovića, potpredsjednika banjalučkog kluba.

"Ne bih danas ništa mogao da komentarišem na tu temu. Imamo slobodan dan, pa ćemo sutra imati sastanak. Ne znam šta da kažem, osim da je bila 'vruća glava' poslije utakmice, dok ne budemo sjeli i razgovarali. Imamo trening sutra u 11 časova. Svakako ćemo pričati o novonastaloj situaciji", rekao je Zeljković za naš portal.

Prema njegovim riječima, Čelik se trijumfom nad Mladosti iz Doboja kod Kaknja (2:1) podigao bodovno, a naredni je protivnik crveno-plavih, pa postoji opasnost da Borac padne u opasnu zonu.

"Moramo da napravimo vanredni plan da ne bismo došli u takvu situaciju. Očigledno je da će biti veliki protisak na Borac, samim tim što Sloboda slavi sto godina postojanja sljedeće godine, Čelik je isto tako opasan jer je u klub ušao turski investitor, pa će probati na sve načine da opstanu. Sve je usmjereno prema Borcu da 'on bude taj koji treba da ispadne iz Premijer lige BiH'. Ali, vidjećemo sutra šta ćemo i kako dalje", naglasio je potpredsjednik banjalučkog kluba.

Ostale vijesti