• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno Ivanović, osveta Partizana

Autor mondo.rs

"Parni valjak" nadigrao Radnički iz Niša i pobedio u 33. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Đorđe Ivanović postigao dva gola i namestio jedan.

 Konačno Ivanović, osveta Partizana Izvor: MN PRESS

Proradio je i Đorđe Ivanović

Leandre Tavamba zbog povrede kolena utakmicu protiv Radničkog gledao je iz novinarse lože, a umesto njega na terenu našao se najbolji igrač prvog dela Superlige Srbije.

Težak period adaptacije na novu sredinu konačno je iza Ivanovića. Protiv Nišlija bio je strelac dva gola i asistent kod trećeg u pobedi crno-belih 3:1 (2:1).

"Meraklije" su doživele pet poraza na poslednjih sedam utakmica i sve su dalje od Evrope, ispred njih na tabeli Superlige sada su i Spartak i Voždovac.

Rasterećeni crno-beli odigrali su dobru utakmicu, ali je prilika bilo na obe strane. Pored Ivanovića, pogodaka za Partizan postigao je Zoran Tošić (njegov treći na poslednje dve utakmice), dok je jedini gol za superligaša iz Niša zvanično delo Milana Pavkova, mada je usporeni snimak pokazao da se radi o autogolu Marka Jovičića.


"Ekipa je igrala na viskokom nivou, uspeli smo da se podignemo posle primljenog gola. Vrlo važan trijumf za nas, pre svega zbog samopouzdanje. Vratili smo se na pobednički kolosek, kriza je iza nas", ocenio je šef stručnog štaba crno-belih.

Đukić je pohvalno govorio o igri Ivanovića.

"Vrhunski je odigrao utakmicu, iz dana u dan raste i sve je bolji", rekao je Miroslav Đukić.

Dragan Antić, trener Radničkog, obećao je otvorenu borbu, ali je razočaran načinom na koji je igrala njegova odbrana.

"Igrali smo katastrofalno u odbrani, pravili smo greške kao u petlićima. Igrali smo dobro, stvarali smo šanse i nismo ih iskoristili. Sramna igra moje odbrane. Evropa nije blizu, sada je daleko. Mislim da smo kvalitetniji od Vojvodine i Voždovca, našim narednim rivalima, po meni, možemo do evroscene", rekao je Antić.


Radnički je poveo u 13. minutu.Korneru za goste prethodio je odličan šuta iz daljine Siniše Babića i još bolja odbranaMarka Jovičića. Ali, posle udarca iz ugla, Pavkov je bio u idealnoj šansi, ali je Jevtović stigao do lopte na gol-liniji, međutim pogodio je svog golmana i lopta je završila u mreži.

Nisu Nišlije dugo vodile... Sjajno je u 16. minutu Danilo Pantić odigrao kroz odbranu Radničkog prema Ivanoviću i tako ga "spojio" s golom, ali je Bojan Šaranov dobro reagovao. Ipak, lopta se vratila do Ivanovića koji je mrežu pogodio skoro iz "mrtvog ugla" s desne strane.

Pred kraj prvog dela, u 44. minutu, videli smo još jedan gol Ivanovića, ovaj levom nogom. Doduše, vrlo lepo mu je loptu servirao Tošić. Malo je zastao, namestio se i pogodio pod prečku.

Dva gola, pa asistencija! Raspoloženi Ivanović u 57. minutu prošao je u trku svog čuvara, a onda se revanširao Tošiću za asistenciju. Nije bilo teško iskusnom vezisti da zatrese mrežu.

Treba napomenuti da su pomoćne sudije bile vrlo loše u proceni ofsajda i da su u dva navrata oštetile crno-bele.


SASTAVI:

PARTIZAN: Jovičić - N.R. Miletić, Marković, Jevtović, Antonov – Tošić (od 75' Janković), Zdjelar, Pantić, Đerlek – Ivanović (od 88' Jovanović), Ožegović (od 67' Ilić).

RADNIČKI: Šaranov - Aksentiojević (od 72' Jovanović), Petrović, Simunović, N. Stanković - Mićić, Lalatović (od 53' Stanisavljević) - Mrkić (od 60' Stojanović), Sl. Stojanović, Babić - Pavkov.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC