• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvije bombe u NBA, superstarovi odlaze!

Autor Dragan Šutvić

Kao i Lebronu, i Donovanu Mičelu je dosadilo da čeka da Klivlend izgradi ekipu oko njega.

 Džimi Batler i Donovan Mičel odlaze iz Majamija i Klivlenda Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Mogla bi NBA liga da izgleda mnogo drugačije naredne sezone! Kako prenose NBA insajderi, Džimi Batler i Donovan Mičel su spremni da napuste svoje ekipe. Novinar Ves Goldberg koji za Ringer i RealGM prati Majami ističe da je Hit već odlučio da svog dugogodišnjeg najboljeg igrača trejduje.

Bilo je problema u odnosu Batlera sa prvim čovjekom kluba Petom Rajlijem, a Rajli je čak poručio Balteru javno da prestane da komentariše plej-of kada u njemu ne igra. Očigledno je rano ispadane Hita naljutilo upravu i više se nema povjerenja u liderske i igračke sposobnosti 34-godišnjeg beka koji je u timu od 2019. godine. On ima ugovor na još dvije sezone i Majami će mu za to vrijeme isplatiti preko 100.000.000 dolara ako ne nađu tim u koji mogu da ga trejduju. Ipak, pitanje je ko želi 34-godišnjaka sa godišnjom platom od 50.000.000 dolara.

Još jedan tim koji je na pragu da izgubi svoju najveću zvijezdu su Klivlend Kavalirsi. Donovan Mičel igra sjajno ove sezone, ali bivši bek Jute neće više da čeka. Ima 27 godine i posle Džeza sada je u Kavalirsima koji takođe nisu baš favoriti za titulu. Uspio je da ih izvuče iz prve runde i dogura do druge, tu je izvukao jednu pobjedu u seriji za sada, ali on želi da igra za tim koji je konkurentan za NBA prsten. Kavalirsi će ga ubijediti da ostane samo ako osvoje titulu, a u protivnom će morati da traže neko mjesto gdje bi ga trejdovali. Mičel ima ugovor za naredne dvije sezone, ali je samo sljedeća garantovana, dok u sezoni 25/26 ima igračku opciju, tj. on odlučuje da li će produžiti ugovor.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC