• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vasa Micić i Aleksej Pokuševski dobili novog trenera! Hoće li ostati u Šarlotu?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čarls Li je novi trener Šarlot Hornetsa, a jedna od prvih odluka koju će morati da donese je ona o sudbini Vase Micića i Alekseja Pokuševskog.

 Carks Li novi trener Sarlot Hornetsa Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Boston Seltiksi jure titulu u NBA ligi iako je Klivlend izjednačio u polufinalu Zapada, a sada je otkriveno da jedan od ključnih članova stručnog štaba neće biti tu naredne sezone. Čarls Li je dočekao svoj prvi samostalni posao u NBA i vodiće Šarlot Hornetse naredne sezone. 

Jedna od prvih odluka koju će morati da donese je da li će i naredne sezone zadržati Vasilija Micića i Alekseja Pokuševskog u timu naredne sezone. On je ove godine bio prvi asistent Džoa Mazule u Bostonu, a prije Seltiksa je pet godina radio u Milvokiju sa kojim je uzeo i tutulu. Prije toga je radio u Altanti i ima iskustvo od 10 godina u NBA. 

"Prilika da bude glavni trener Šarlot Hornetsa je ostvarenje sna. Želim dase uahvalim na povjerenju koje mi je ukazano da vodim ovaj tim. Hornetsi imaju talentovano mlado jezgro igrača i ja sam uzbuđen što će mi ono biti povjereno u budućnosti. Postoji jako malo ovako strastvenih košarkaških sredina", rekao je na predstavljanju Čarls Li. 

"Uzbuđeni smo što će Čarls Li biti glavni trener Šarlot Hornetsa. Njegov karakter i njegova sposobnost da se poveže sa igračima i da im usadi kulturu odgovornosti nam služi da napravimo kompetitivan tim za dugoročni uspjeh. Čarls ima šampionski pedigre i mnogo košarkaškog znanja, ima sjajnu radnu etiku i odličan je komunikator. On dijeli našu viziju kao organizacije i radujem se što ćemo ovdje raditi nešto posebno", rekao je potpredsjednik košarkaških operacija Hornetsa Džef Piterson.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

02:51
Nenad Stefanović o preskakanju koraka i NBA
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC