• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA plej-of: Otpisani tim pregazio glavne favorite na Istoku!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Klivlend je slavio u Bostonu i izjednačio rezultat u seriji.

 klivlend pobijedio boston u nba ligi Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Klivlend je ubjedljivo slavio usred Bostona - 118:94! Rezultat koji vjerovatno ni najveći navijači Kavsa nisu očekivali. Posebno ne protiv tima koji je ligaški dio sezone završio sa najboljim skorom u NBA (64-18). Četvrtoplasirani tim sa Istoka je pokazao zašto nikoga ne smijete da otpišete.

Nezaustavljivi kod pobjednika bili su Donovan Mičel (29, 8s, 7sk), Karis Levert (21, 6sk) i Evan Mobli (21, 10sk, 5as). Kod domaćina su se istakli Džejson Tejtum (25, 7sk, 6as) i Džejlen Braun (19, 4sk). Seltikse je koštao užasan šut za tri poena (8/35). Tim koji je u regularnom dijelu doživio samo četiri poraza kod kuće, već dva puta je izgubio pred svojim navijačima, pošto je i Majami imao 1-1 u seriji u prvoj rundi plej-ofa. Boston je tada dobio tri naredna meča, pokušaće isto da učini i sada. I dalje je favorit u ovoj seriji.

"Ponekad imate sreću. Nisam šutirao mnogo na početku, pokušao sam da uključim saigrače i da tražim svoje pozicije, ali da u isto vrijeme stvaram pritisak na protivnika. U drugom poluvremenu sam počeo da ponetiram. Šta god je potrebno, šut, asistencija, skok, kada je pravo vrijeme, onda to dođe. Znao sam da moram u nekom momentu da počnem da šutiram", poručio je Mičel.

Serija se sada seli u Klivlend i naredna dva meča će se tamo igrati. "Mi smo očekivali da će oni da igraju bolje i upravo to se i dogodilo. Odgovorili su, mi nismo", kratko i jasno je Al Horford dao analizu poraza svog tima. Može li otpisani tim da napravi potpuni šok ili je ovo samo jedno loše veče Seltiksa, saznaćemo u narednom periodu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC