• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević i Vojvodić složni: Borac je bio bolji

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Borac sasvim zasluženo slavio u finalu Kupa Grada Banjaluka.

 Borac Krupa 2:0 finale Kupa Grada Banjaluka 2018 izjave Darko Vojvodić i Slobodan Starčević Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Finiš sezone ipak je donio osmijehe na lica fudbalera banjalučkog Borca i njihovog trenera Darka Vojvodića.

U finalu Kupa Grada Banjaluka savladali su komšije iz Krupe na Vrbasu 2:0, golovima imenjaka Petra Kunića i Ilića, te tako obradovao svoje navijače.

Banjalučki "crveno-plavi" konačno su prikazali kvalitetnu partiju. Treneri obje ekipe složili su se sa tvrdnjom da je Borac večeras na Gradskom stadionu bio mnogo bolji rival, te sasvim zasluženo stigao do desetog pehara u ovom takmičenju.

"Čestitam Borcu i kolegi Vojvodiću na pobjedi i osvojenom peharu. Ova utakmica pokazala je da je Borac kvalitetna ekipa, koja je sasvim zasluženo slavila 2:0, a trijumf je mogao biti i ubjedljiviji. Čestitam našim juniorima koji su nas uveli u finale, a seniori nisu dostojno odgovorili današnjem zadatku. Da li je to umor ili slabiji kvalitet?", ostao je pomalo zagonetan trener Krupe.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

On je naglasio da je evidentno da "crveno-plavi" imaju kvalitet, što bi trebalo da pokažu sljedeće sezone.

"Borac je pokazao agresivnu i disciplinovanu igru, maštovitu u napadu i želim im da sačuvaju ovu ekipu, koja može mnogo toga da pokaže u budućnosti. Vjerujem da u narednom prvenstvu može da se plasira tamo gdje joj je mjesto, a to je Liga za prvaka", poručio je Starčević.

Na početku, Vojvodić nije krio riječi hvale na račun večerašnjeg rivala.

"Krupa je ove godine dostojno reprezentovala fudbal RS, plasmanom u Ligu za prvaka BiH i finalom Kupa BiH ostvarila je ogroman uspjeh. Iz godine u godinu potvrđuje se njihov kvalitetan rad, kolega Starčević odrađuje odličan posao i sama činjenica da je toliko dugo na svom radnom mjestu dovoljno govori", rekao je Vojvodić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

On je izuzetno srećan što je njegova ekipa na kraju sezone uspjela da dođe do slavlja i osvojenog trofeja.

"Utakmica je bila lijepa za gledati, kvalitetna i naša pobjeda je sasvim zaslužena. Krupi dogodine želim sve najbolje, a i nama takođe. Nadam se da ćemo sljedeće godine uspjeti da 'dohvatimo' Ligu za prvaka BiH", poručio je strateg banjalučkih "crveno-plavih".

Banjalučani će na zatvaranju sezone u Premijer ligi BiH ugostiti tuzlansku Slobodu (subota, 17 časova), dok će Krupa gostovati u Mostaru, protiv novog-starog šampiona Zrinjskog.

...
Izvor: YouTube/MONDO/Bojan Jakovljević

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC