• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović: Za upravu Partizana posao tek počinje

Autor mondo.rs

Predsjednik crno-bijelih za portal "Maxbetsport" najavio neke od narednih koraka trofejnog kluba na organizacionom polju.

 Mijailović: Za upravu Partizana posao tek počinje Izvor: MN PRESS

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović najavio je da će na konferenciji za novinare oko 20. juna napraviti presjek urađenog od dolaska u klub prošle jeseni, uključujući finansijski izvještaj, a već sada je u razgovoru za "Maxbetsport" otkrio neke od planiranih promjena.

"Sezona za igrače je završena, ali za upravu tek počinje udarnički posao. U narednom periodu nas čeka konstrukcija 'Kuće Partizana'. Tu ćemo preseliti administraciju, marketing i PR sektor. Slijedi velika rekonstrukcija, dolazak novih ljudi, kako igrača, tako i u upravi. Ako se neko umorio u sadašnjoj upravi, nema veze. Dovešćemo nove ljude, koji su spremni i voljni da pomognu klubu".

Mijailović očekuje da tokom ljeta budu "očišćena" sva dugovanja iz ove sezone prema prvom timu.

"Ponosan sam što je klub uspio finansijski da stane na noge. Stranci su primili devet od 10 plata, domaći igrači malo manje. Uspjećemo u cilju da ne prenesemo nikakve obaveze u narednu sezonu. Tako nešto se nije dogodilo u prethodnih 10 ili čak 15 godina", poručio je predsjednik crno-bijelih, dodavši da nije zadovoljan eliminacijom u polufinalu domaćeg prvenstva.

"Očekivao sam više, ali prosto, povrede su odigrale veliku ulogu. To nije izgovor, činjenica je da smo ostali bez bitnih igrača".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC