• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZNENAĐENJE: Još jedan tinejdžer napušta Humsku?

Autor mondo.rs

Perspektivni napadač Partizana Đorđe Jovanović, koji ima tek 19 godina, blizu je prelaska u belgijski Briž. Postoje ponude i za Tavambu i Marka Jankovića.

 IZNENAĐENJE: Još jedan tinejdžer napušta Humsku? Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Tek što je izašao iz punoletstva, a krenuće stopama plejade mladih igrača poniklih u Patizanu, koji će rano napustiti klub i srpski fudbal.

Pomenimo imena samo dvojice koji su nedavno napustili Partizan. Štoper Nikola Milenković, koji je posle samo jedne sezone u Fiorentini, dogurao do A tima reprezentacije Srbije i napadač Dušan Vlahović. Obojica još golobradi.

Još jedan napadač-tinejdžer, po svemu sudeći, pakuje kofere. Reč je o Đorđu Jovanoviću, koji je u februaru napunio 19 godina.

U toku su intenzivni pregovori Partizana i belgijskog Briža, koji je ponudio 700.000 evra za mladog napadača, koji je zabeležio 19 nastupa za prvi tim i dao četiri gola.

"Posao još nijke završen, pregovaramo, ali biće verovatno", rekli su za MONDO čelnici kluba sa Topčiderskog brda.

Vrlo verovatni odlazak Đorđa Jovanovića uklapa se u poslovnu politiku Partizana - prodaj da bi (pre)živeo, ali ne i u javno proklamovanu filozofiju pokušaja zadržavanja igrača i stvaranja tima iz sopstvenog pogona, pogotovo u uslovima kada postoji finansijska stabilnost kluba o čemu je više puta govorio generalni direktor Miloš Vazura.

Partizan je ovog leta doveo dvojicu napadača - Rikarda Gomeša i Nemanju Nikolića - ali se najmanje očekivalo da mlađani Jovanović bude taj koji će otići.

Postoje ponude i za Leandre Tavambu i Marka Jankovića, koji su i zimus bili najbliži odlasku. I sada se interesuju za njih dvojicu i male su šanse da ostanu u Partizanu i sledeće sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC