• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri dobra mjeseca i vrijedi 50m!

Autor mondo.rs

Everton ponovo probija "granicu" i ruši rekord Gilfija Sigurdsona od prošlog ljeta. Meta - miljenik trenera Marka Silve.

Brazilski fudbaler Rišarlison (21) lepo je počeo u dresu Votforda i igrao odlično tokom septembra, oktobra i novembra, da bi potom potpuno "nestao" sa scene što se drastično osjetilo u rezultatima koje je bilježila ova ekipa.

Posebno loš Rišarlison je bio u 2018. godini kada je počinjao gotovo svaki meč Votforda, ali nije zabilježio niti gol niti asistenciju!

Međutim, na konto dobra tri mjeseca, i zabilježenih po pet golova i asistencija u prvoj sezoni na Ostrvu, uspio je da "održi cijenu" i prema pisanju "Skaj Sportsa" nadomak je velikog transfera koji će Everton natjerati da ponovo obori sopstveni rekord.

Rišarlison je velika želja Marka Silve, koji ga je upravo doveo u Votford i pod čijim vođstvom je i pružao najbolje partije, a za njega će platiti vrtoglavih 50.000.000 funti!

Votford će tako ostvariti čist profit od 37 miliona funti, pošto ga je prošlog ljeta doveo iz Fluminenzea, a Everton je samo godinu dana nakon rušenja rekorda i dovođenja Gilfija Sigurdsona za 45 miliona funti - ponovo probio sopstvene "limite".

Engleski mediji navode da je ostalo još samo da Rišarlison prođe ljekarske preglede, a ovim transferom postaće ŠESTI najskuplji Brazilac ikada.

Fudbaleri iz njegove zemlje koji su koštali više su još samo Nejmar, Kutinjo, Kaka, Alison i Oskar, dok je "tik" ispred njega ostao Fred (Šahtjor) koji je ovog ljeta pojačao Mančester junajted. Podsjetimo, prelazni rok u Premijer ligi ove sezone traje do 9. avgusta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC