• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je Barsa "ukrala" od Rome: Nismo hteli dalje!

Autor mondo.rs

Sve je bilo gotovo i pristanak su dale sve strane. A, onda se u pregovore uključio šampion Španije i "oteo" igrača s kojim se odmah i dogovorio.

Prelazak brazilskog ofanzivca Malkoma (21) iz Bordoa u Barselonu mogao bi se nazvati i "krađom leta", s obzirom na dramatiku koja je pratila taj transfer.

Barsa je u utorak zvanično potvrdila da je Malkom postao njen igrač, iako je manje od 24 časa ranije bilo najavljeno da će se nekadašnji đak Korintijansa pridružiti nizu talenata u Romi, gde su i Klajvert junior (19), Patrik Šik (22), Ante Ćorić (21), Čengiz Under (21) i Lorenco Pelegrini (22).

To društvo prestalo je da bude privlačno Brazilcu čim je dobio poziv sa Nou Kampa, a sportski direktor Rome, Monći, objasnio je kako su tekli pregovori iz ugla italijanskog kluba.

"Lako je objasniti, a teško shvatiti šta se dogodilo sa Malkomom. Dogovorili smo se sa njegovim agentom, sa igračem i sa Bordoom. Javio sam našem predsedniku kada su se stvari promenile i tražio je od mene da 'guram' u pregovorima i da iznesem novu ponudu, koja je bila bolja od Barselonine", rekao je Španac.

"(Džejms) Palota (predsednik Rome) odlučio je da napravimo najbolju moguću ponudu, ali kada su pregovori postali aukcija, onda smo odlučili da se povučemo", dodao je on.

Barselona je tako dobila igrača za 43 miliona evra, Roma je ostala razočarana, ali ne i bez ideje ko bi umesto mogao da dođe umesto Malkoma.

Italijanski mediji pišu da bi nesuđeno Brazilčevo mesto na Olimpiku mogli da zauzmu krilo Olimpik Marseja i šampion sveta Florijan Tovan (25), krilo Bajer Leverkuzena, Jamajčanin Leon Bejli (20) ili krilo i "desetka" Real Sosjiedada, Mikel Ojarzabal (21).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC