• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Rome: Evo ruke, dajte Mesija!

Autor mondo.rs

"Zaboravite na to da li je legalno, to je neetično i nemoralno", poručuje Amerikanac.

Još uvijek se priča o "krađi" leta!

Roma je sve bila dogovorila oko transfera Malkoma iz Bordoa - dobila je "zeleno svjetlo" od kluba, igrača i menadžera - da bi se u posljednji čas u pregovore umiješala Barselona i brzo uspjela da ubijedi sve tri strane da se predomisle.

Razlog je naravno jednostavan, Barselona je prestižniji klub od Rome i ponudila je više novca, dok je Roma pozvana na "aukciju" u kojoj je odbila da učestvuje do određene cifre.

Jasno, "vučica" je sigurno iznervirana zbog ovakvog razvoja situacije pošto je vidjela Malkoma kao novu "zlatnu koku", ali sportski direktor Monći uvjerava da je njegova bilježnica sa potencijalnim pojačanjima i dalje dovoljno ispisana i da će uskoro stići novi fudbaler...

Predsjednik kluba Džejmsa Palota je naredio klubu da se povuče iz "aukcije" kada je došlo do sume od 43 miliona evra, a ne krije da je ljut na Barselonu.

"Juče su me zvali iz Barselone da se izvine zbog svega, ali ne prihvatam. Jedini način da prihvatim izvinjenje jeste da nam pošalju Mesija!", malo u šalji, a malo u zbilji rekao je Amerikanac i dodao:

"Barsa je 'uskočila' u pregovore, nema sumnje da je to neetično. Monći je imao video konferencijski poziv sa agentom Malkoma koji mu je rekao da je sve završeno s Romom. Dobili smo i pravni savjet, vidjećemo još šta će reći iz Bordoa...".


Palota je ispričao za italijanske medije i da su samo Lester i Everton bili zainteresovani za Malkoma, ali da nisu ušli u zvanične pregovore, dok je katalonski "Mundo Deportivo" objašnjavao da Barselona nije "uradila ništa loše ili ilegano", te da je Roma sama kriva jer nije potpisala predugovor sa brazilskim ofanzivcem.

"To su gluposti, svi znaju kako stvari funkcionišu. Zaboravite na to da li je legalno, to je neetično i nemoralno. Možda je njegov agent idiot", rekao je Palota.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC