• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana odustala, pokidala Ahilovu tetivu!

Autor mondo.rs

Najbolja srpska atletičarka zbog povrede neće skakati u finalu Evropskog prvenstva.

 Ivana odustala, pokidala Ahilovu tetivu! Izvor: MN PRESS

Ivana Španović neće braniti evropsko zlato u Berlinu!

Najuspešnija srpska atletičarka trebalo je da u subotu nastupi u borbi za medalju na Evropskom prvenstvu, ali je nekoliko sati pre takmičenja saopštila da odustaje, jer je povređena.

"Šta god ti Bog oduzme - dozvoli mu... S slomljenim srcem saopštavam da je moj medicinski tim odlučio da odsustanem od današnjeg finala posle povrede koju sam pretrpela tokom prvog skoka u kvalifikacijama. U pitanju je ruptura ahilove tetive. Pokušali smo sve do poslednjeg momenta, ali nažalost moj put se završava ovde. Do sledeće sezone...", napisala je Španovićeva na društvenim mrežama.

Nesrećnim spletom okolnosti, Ivana je morala da se povuče baš na dan za koji se dugo spremala i koji je jedva čekala da se dogodi.

U finalu od 20.05 časova trebalo je da skače za svoje peto zlato i da "napadne" svoj novi lični rekord, skokom preko 7 metara i 10 centimetara. Međutim, to se neće dogoditi, pa će 11. medalju sa najvećih takmičenja morati da traži u budućim borbama.

Pre toga, naravno, moraće da se oporavi od nezgodne povrede, koja je mučila i tokom kvalifikacija, iako je lekarski tim preduzeo sve neophodne mere. Iako se isprva činilo da će Srpkinja biti spremna da večeras skače, snimak magnetne rezonance pokazao je da je povreda ozbiljnija nego što se učinilo u prvi mah.

U takvoj situaciji, nastup u finalu mogao je da joj ugrozi i nastavak karijere. A, pred njom je još mnogo finala i odličja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC