• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda gledala tandem Politehnike Jaši

Autor mondo.rs

Rumunski mediji pišu da su crveno-beli zainteresovani za vezistu i levog beka.

 Crvena zvezda zainteresovana za dva igrača Politehnike Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Svesni su u Crvenoj zvezdi da moraju da razmišljaju i deluju unapred ukoliko žele da nastave sa sjajnim rezultatima koje beleže u poslednje dve sezone. Svesni su i da aktuelni igrački kadar neće moći još dugo da ostane na okupu, jer neki od igrača koji su prošle sezone značajno doprineli ulasku u Ligu Evrope, a ove u Ligu šampiona, već imaju ponude inostranih klubova pred sobom.

Među takvima je Milan Rodić, pa su se crveno-beli već dali u potragu za levim bekom...

Po pisanju rumunskih medija, naslednik nekadašnjeg igrača OFK Beograda i Zenita u Crvenoj zvezdi mogao bi da bude 22-godišnji Jonut Panciru iz Politehnike Jaši.

Navodno, predstavnici Zvezde zapazili su mladog igrača kada su pre dva dana gledali njegovog saigrača iz veznog reda, 25-godišnjeg Kostarikanca Dilana Floresa, u duelu protiv Dinamo Bukurešta. Upravo je Flores bio strelac jedinog gola u tom meču.

"Predstavnici beogradskog kluba su gledali Floresa i Pancirua u meču sa Dinamom i mislim da su imali šta da vide, jer su oba igrača odigrali dobro, kao i ceo naš tim. Ako dobijemo konkretnu ponudu, razgovaraćemo o tome. Otvoreno smo za pregovore o bilo kom igraču, ukoliko je ponuda dobra za klub i njega", izjavio je direktor Politehnike Jaši, Adrijan Ambrosije.

Rumunski "Pro Sport" navodi da je cena Floresa, koji je ove sezone u osam utakmica dao jedan gol i imao tri asistencije, oko 500.000 evra.

Podsetimo, crveno-beli su već angažovali krilnog napadača Spartaka iz Trnave, Erika Jirku, ali je on ostavljen slovačkom klubu na pozajmicu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC