• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Djevojke, sad na spavanje...

Autor mondo.rs

Pa, u subotu po zlato! "Nije nam važno ko je protivnik u finalu. Stil igre Kine i Italije jeste različit, ali nama to nije važno", poručio je selektor Terzić.

Srbija je ostvarila istorijski plasman u finale Svjetskog prvenstva za odbojkašice, ali kako igraju srpske dame, teško da će se tu i zaustaviti.

Selektor Zoran Terzić rekao je da ne razmišlja o rivalu u borbi za zlato, jer i Kina i Italija imaju svoje stilove igre...

"Ovo je najveći uspjeh naše reprezentacije na svjetskim prvenstvima. Sanjamo naš san na javi, ali sad moramo malo i da spavamo da bismo se odmorili i dali sve od sebe u finalu. Odigrali smo težak meč, pod velikim pritiskom, ali se trud isplatio. Nije nam važno ko je protivnik u finalu. Stil igre Kine i Italije jeste različit, ali nama to nije važno", istakao je selektor poslije pobjede nad Holandijom 3:1.

Finale u Jokohami biće igrano u subotu od 12.40, a posle psihološki izuzezno naporne utakmice sa Holanđankama, svoj komentar dala je i kapiten Maja Ognjenović.


"Bila je ovo jedna od najtežih utakmica u mojoj karijeri. Imali smo uspone i padove tokom meča, ali smo pobijedile i presrećne smo zbog toga".

Tijana Bošković ponovo je bila najefikasnija u našem timu, sa 29 poena.

"Srećne smo i ponosne. Pobijedile smo jer smo igrale kao tim u odsudnim trenucima. Potrudićemo se da i u finalu budemo na visini zadatka", najavila je sjajna 21-godišnja odbojkašica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC