• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujadin Savić ponovo u stroju: Dok ne završimo posao...

Autor mondo.rs

Jedan od kapitena Crvene zvezde vratio se na teren posle tri nedelje. Uprkos uvećanoj prednosti u trci za titulu, poziva na ozbiljnost.

 Vujadin Savić ponovo u stroju: Dok ne završimo posao... Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Posle 25 dana pauze, Vujadin Savić u nedelju se ponovo našao na terenu. Odigrao je ceo meč protiv Mačve i dobrom igrom u odbrani doprineo pobedi Crvene zvezde 2:0.

"Jako mi je drago što sam se vratio u takmičarski ritam. Od utakmice u Parizu nisam igrao i ta odvojenost od terena je nešto najgore za svakog fudbalera. Bilo mi je teško da gledam saigrače kako treniraju i igraju, a da ne mogu da im pomognem. Sve vreme sam bio na terapijama ili odvojeno trčao. Presrećan sam što sam igrao u Šapcu, što smo trijumfovali i nastavili pobednički niz", izjavio je iskusni štoper posle utakmice u Šapcu.

VIDEO: Snalažljivi Pavkov i atraktivni Jovančić


Dosta problema imao je Savić sa povredama ove sezone, pa mu je duel protiv Mačve bio tek treći superligaški. Veruje da bi već u sredu protiv OFK Bačke (18.30, TV Arena Sport) mogao da upiše još jedan.

"Malo sam se pribojavao pre utakmice sa Mačvom da li ću imati snage za svih 90 minuta, ali sam se odlično osećao na terenu i mislim da sam dobro odigrao. Spreman sam i za utakmicu u sredu, za vikend i, naravno, za Ligu šampiona".

Pobedom u Šapcu, Zvezda je na najbolji način iskoristila remije Radničkog i Partizana, kao i poraz Čukaričkog, pa je dodatno uvećala prednost u odnosu na najbliže pratioce. Drugoplasirani Radnički sada zaostaje devet bodova, ali Savić poziva na opreznost.

"Kod nas opuštanje nije moguće, to nam trener Vladan Milojević nikada ne dozvoljava. Ni mi nismo takvi, dok ne završimo posao do kraja potpuno smo fokusirani. Ima još mnogo da se igra do kraja šampionata, bodovi se dele i dug je put do titule. Svi se sećamo prošle sezone kada smo i matematički obezbedili titulu da nam šef nije dozvolio da se opustimo, nastavili smo sa maksimalno ozbiljnim radom i verujem da je to jedini pravi pristup".

Paralelno sa domaćom scenom, crveno-beli nastupaju i u Ligi šampiona. U utorak, 6. novembra, biće domaćin prošlosezonskom finalisti Liverpulu (18.55, prenos na TV Arena Sport), koji je nedavno na Enfildu pobedio 4:0.

"Navijači mogu da očekuju sve ono na šta su navikli kada igramo evropske utakmice na domaćem terenu, da ćemo se boriti kao nikada do sada. Prethodne utakmice u Ligi šampiona su nam bile velika škola i sigurno nam porazi nisu lako pali. S druge strane svi smo videli da je Real Madrid izgubio 1:5 od Barselone, da Pari Sen Žermen dobija skoru svaku utakmicu sa pet ili šest postignutih golova. Ja sam odrastao u Zvezdi, znam šta znači kada u ovom klubu odigrate nerešeno, a o porazu da i ne pričamo. Mi smo posle utakmice u Liverpul, i pored poraza, dobili povratnu reakciju od naših navijača da su oni zadovoljni što smo se borili i što smo pokušavali da budemo ravnopravni protivnik na terenu. To nama neopisivo mnogo znači i drago nam je što u svakom trenutku imamo njihovu iskrenu i bezuslovnu podršku, iako naravno posle poraza ne možemo da budemo zadovoljni. Iz utakmice u utakmicu pokušavamo da vratimo našim navijačima sve što rade za nas", poručio je Savić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC