Marković: Ljudi, šta vam je, pa ja sam Grobar!

Autor:

Fudbaler Liverpula Lazar Marković negira da je "lajkovao" pobedu Crvene zvezde nad svojim timom u Ligi šampiona.

0
A- A A+
lazar marković Foto: MN Press

  Lazar Marković, fudbaler Liverpula, našao se na udaru kritika navijača tog engleskog kluba zbog toga što je na Twitter nalogu označio da mu se sviđa objava poznatog jutjubera Davida Vujanića, koji je nakon pobede Crvene zvezde nad Liverpulom u Ligi šampiona, postavio mnoštvo srpskih zastava i crveno srce.

Marković je "lajkovao" tu Vujanićevu objavu, a to su videli i navijači Liverpula koji su osudili srpskog fudbalera zbog tog gesta, smatrajući to vrlo neprofesionalnim od njega, sramotnim i nelojalnim prema klubu koji mu daje platu.

"Samo odlazi", "Idi više iz kluba", poruke su koje su mu uputili pojedini navijači Liverpula, kluba kojim je Lazar Marković vezan ugovorom.

Ovu vest objavio je i portal MONDO, a u komentarima na tu vest bilo je navijača Crvene zvezde koji su objašnjavali da je Marković "oduvek navijač Zvezde" i osuđivali su Engleze.

Marković je, međutim, demantovao i jedne i druge.

Na svom Twitter nalogu je objavio da je "lajkovao" pomenutu objavu Vujanića samo zbog srpskih zastava i da ne postoji nijedan drugi razlog.

"Dragi ljudi, ja sam bivši igrač Partizana i njegov veliki navijač. Kao takav, očigledno je da nisam skakao po kući od sreće zbog pobede Crvene zvezde. Naročito ne protiv Liverpula", napisao je Marković.

Ostale vijesti