• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić nudio ostavku, odlazi ako izgubi od Mornara

Autor mondo.rs

Večerašnji duel Budućnosti protiv Mornara u 7. kolu ABA lige ključan je za trenera Aleksandra Džikića i budućnost podgoričkog kluba

 Džikić nudio ostavku, odlazi ako izgubi od Mornara Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević
Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Aktuelni šampion ABA lige gostuje aktuelnom prvaku Crne Gore u sigurno krcatoj Topolici! Spektakl. Utakmica za uživanje. Pravi derbi!

Meč Mornar - Budućnost nije samo crnogorski šlager, već celog regiona, pa će oči kompletnog košarkaškog Jadrana od 19.00 časova biti uperene u Bar.

Budućnost je ispucala sve domaće i evropske kredite, pa mora da dobije. I Mornar mora.

AAleksandar Džikićće protiv Mornara pokušati da sačuva posao!

Nezvanično, harizmatični stručnjak je nudio ostavku nakon poraza od Žalgirisa - šestog u Evroligi u isto toliko mečeva - ali je predsednik kluba Dragan Bokan odbio takvu mogućnost.

Opet nezvanično, ukoliko Budućnost večeras izgubi u Baru, srpskog trenera ne bi niko mogao da sačuva nakon trećeg poraza u ABA ligi.

"Utakmica je vrlo bitna i za jedne i za druge i predstavlja više od nekih drugih duela. Uspeh na utakmici je usko povezan sa odbrambenim zadacima, moramo da zaustavimo njihovu otvorenu igru. Naša situacija je takva kakva jeste, moramo da igramo dalje i da se borimo do kraja", rekao je 47-godišnji Aleksandar Džikić, koji se nakon Žalgirisa prvi put susreo sa zvižducima od kada je stigao u glavni grad Crne Gore.

Budućnost i Mornar su prethodne sezone odigrali 10 utakmica, a na kraju je bilo 5:5. Realno, važniji trijumf je ostvario Mornar slavivši u finalnoj seriji koja je odlučivala o šampionu države.

"Očekuje nas težak meč, derbi. Uvek je teško igrati u Baru, pogotovo što su igrači Mornara imali više dana za pripremu meča. Mislim da smo dovoljno iskusni da možemo da kontrolišemo ritam utakmice, što je najvažnije protiv Barana", poručio je Filip Barović.

Duel Mornar - Budućnost igra se večeras od 19 časova u Baru, uz direktan prenos na Areni sport 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC