A da obratite malo pažnje i na dobre momke?

Autor:

Žene tako često padaju na "loše momke"… Pa, evo zašto bi sledeći put možda trebalo da izaberete "dobricu".

Ovaj svet pun je kretena koji su sjajni u tome da devojku odvuku u krevet. I, istini za volju, seks sa njima najčešće je fantastičan… Svaka žena će bar jednom u životu naleteti na takvog muškarca, i verovatno će to biti seks koji će pamtiti. Ali, sad ćemo razmotriti zašto bi, uprkos činjenici da devojke "padaju" na loše momke, možda trebalo da pružite priliku i nekom "finom". Za promenu.

Samo još jedna napomena: ovde ne mislimo na one koji se prave da su "dobri momci" ne bi li vas odvukli u krevet, ovo je "oda" onim stvarno, stvarno dobrim muškarcima koji su svuda oko nas…

Fini momci neće igrati igrice kad im pošaljete SMS. Odgovoriće vam u razumnom roku, a poruka će biti u skladu sa onim kako se stvarno osećaju u tom trenutku. I neće dopisivanje iskoristiti da stignu koji korak bliže tome da vam skinu gaćice.

Kad zaista i završite u krevetu, se***** vas neće zvati ni sutradan, ni prekosutra, a verovatno ni tokom sledećih nekoliko dana. Sledeći SMS možete da očekujete u neko gluvo doba noći, kad poželi da vas ponovo odvuče u krevet. Sa druge strane, fini momak javiće se već sledećeg dana, da vam kaže da mu je bilo lepo i da vas pozove na kafu u toku dana. Pa čak i ako vam nije do kafe, poruka će vas verovatno obradovati.

Ako prenoćite kod dobrog momka, verovatno će se potruditi da vam napravi doručak. Neće pokušati da ubrza vaš odlazak, jer i dalje želi da uživa u vašem društvu.

"Loši" momci najčešće će pokušati da izbegnu spavanje u istom krevetu, ako ste kod vas - zbrisaće pod parolom "imam obaveze rano ujutru, pa ne bih da te budim", ako ste kod njega, može čak ponovo izaći u provod, samo da bi izbegao mogućnost da se ujutru probudite zajedno.

Posle nekoliko izlazaka, fini momak biće spreman da uradi neke lepe stvari za vas, čak i ako to ne garantuje seks.

Neće ga mrzeti da skrene s puta da bi našao čokoladu koju volite, ali ne zato što misli da će tako biti seksa, nego zato što želi da vas obraduje.

Dobrom momku važno je šta vi mislite. Da, ponekad je lepo da muškarac isplanira ceo izlazak, izabere i restoran za večeru i predstavu koju ćete pogledati u pozorištu, ali fini momak želeće da zna da li vi imate neko omiljeno mesto… Pre nego što napravi rezervaciju, proveriće da li volite suši… To je sitnica, ali je lep znak poštovanja.

Znate kako nekad poželite da vas neko izmasira na kraju duuuugog radnog dana? Dobar momak uradiće to tako da se zaista opustite, a ne tako da vam bude jasno da se iza toga krije namera da vam se uvuče u gaćice.

Fini momak spreman je da proba sve u krevetu. Seronja takođe, ali dok on želi da sprovede svoje zamisli u delo, dobar momak biće otvoren i za vaše ideje.

Generalno, seks sa dobrim momkom je sjajno iskustvo jer je njemu važno da (i) vi budete zadovoljni. Loši momci žele da oni sami budu zadovoljni, a vi - kako prođete. To je u stvari glavna razlika između ova dva tipa muškarca.

Ali, problem sa finim momcima je što ponekad nemaju hrabrosti da "povuku prvi potez". Umesto toga, čekaju da vaš biološki sat učini svoje, i da ih preko noći iz "dobrog momka" transformiše u "onog pravog"

Ostale vijesti