• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lev: Da ispratimo lošu godinu...

Autor mondo.rs

Reprezentacija Njemačke pokušaće da na kraju teške i neuspješne 2018. pobijedi Holandiju, koja se bori za plasman na završni turnir Lige nacija.

Selektor Njemačke Joakim Lev izjavio je da njegova ekipa želi da završi godinu dobrim rezultatom u meču posljednjeg kola Grupe 1 Lige nacija protiv Holandije (ponedjeljak, 20.45).

"Panceri" su osvojili samo jedan bod iz dosadašnja tri meča i 2020. će igrati u "B" diviziji, tako da utakmica za njih nema većeg rezultatskog značaja.

Na drugoj strani, Holanđanima treba bar jedan bod da bi osvojili prvo mjesto u grupi ispred Francuske i plasirali se na "Fajnal for" prvog ciklusa Lige nacija.

"Želimo da se dobrim rezultatom pozdravimo sa ovom godinom i pokažemo navijačima da smo na putu oporavka", rekao je Lev na konferenciji za novinare.

"Dugo smo bili na vrhu, a onda je došla godina u kojoj ništa nije funkcionisalo... Ovo je bilo nešto potpuno novo za mene. Došli smo do tačke kada treba da počnemo od nule. Moramo da izvučemo pouke i preduzmemo odgovarajuće mjere", dodao je iskusni stručnjak.

Nijemci su prije ispadanja u nižu diviziju Lige nacija doživjeli debakl na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Otišli su na Mundijal kao aktuelni prvaci, a ispali su već u grupnoj fazi, izgubivši od Meksika i Južne Koreje.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC