STIGAO JE: Prvi trejler novih "Osvetnika"! (VIDEO)

Autor:

Ljubitelji Marvela, naježićete se... PAŽNJA: Slede spojleri!

STIGAO JE: Prvi trejler novih "Osvetnika"! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Marvel Entertainment

Bukvalno smo čekali da izađe trejler za četvrti deo "Osvetnika" još od kako smo napustili bioskopsku salu nakon "Beskonačnog rata". I konačno, čekanju je došao kraj.

Marvel je objavio trejler za novi deo koji se zove "Osvetnici: Kraj igre" ("Avengers: Endgame") i fanovi su mnooogo zabrinuti. Zašto? Pa, sećate se kako je na kraju prethodnog filma Tanos izbrisao pola populacije iz postojanja? Mnogi superheroji su tom prilikom umrli, među kojima je najpotresniji bio odlazak mladog Spajdermena, a u prvom trejleru ih i dalje ne vidimo da su "oživeli".

Na početku trejlera vidimo Tonija Starka kako "pluta" kroz svemir i ostavlja poruku za Peper Pots, gde joj govori da je "deo putovanja kraj", kao i da je ostao bez vode i hrane, a kiseonika ima još samo do jutra.

S druge strane, Crna Udovica i Kapetan Amerika planiraju nešto zajedno, dok on čežnjivo gleda u sliku svoje nekadašnje ljubavi Pegi. Trejler nam otkriva i povratak Hokaja, a tu su i Tor i Hulk.

Jedino što od ranije znamo da će biti centar dešavanja u ovom delu "Osvetnika" je kvantni realm koji bi trebalo da bude "ključ" za rešavanje kataklizme koju je Tanos doneo.

Premijera četvrtog dela "Osvetnika" će biti u aprilu 2019. godine.

Uživajte u trejleru!

Izvor: YouTube/Marvel Entertainment

Tagovi:

Ostale vijesti