• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Učinićemo sve, ali ne zavisi sve od nas"

Autor mondo.rs

Partizan je pred meč posljednjeg kola Evrokupa protiv Turk Telekoma prinuđen da čeka rezultate preostalih utakmica i nada se najboljem.

 KK Partizan - Andrea Trinkijeri - Evrokup - Ne zavisi sve od nas Izvor: MN PRESS

Čudna odluka organizatora takmičenja, da se utakmice posljednjeg, 10. kola ne igraju u istom terminu, dovela je ekipu Partizana u nezavidnu situaciju.

Crno-bijeli pred meč protiv Turk Telekoma (srijeda, 20.00) imaju nekoliko kombinacija za plasman u Top 16 fazu Evrokupa, ali isto tako mogu da budu eliminisani već u utorak uveče, ako Zenit na svom parketu savlada Asvel, a Trento takođe kao domaćin nadigra Valensiju.

Dodatna otežavajuća okolnost je što Asvelu i Valensiji pobjede u tim mečevima ništa ne znače, pa su i jedni i drugi otputovali nekompletni...

Partizan, koji može da završi grupu kao treći, četvrti, peti, pa i šesti, trenutno ipak nema izbora, do da se za duel sa turskim predstavnikom pripremi što je bolje moguće.

"Turk Telekom ima sjajan, dobro popunjen roster i dosta veliku rotaciju. Mi ćemo učiniti sve što možemo da prođemo u narednu fazu takmičenja, ali ne zavisi sve od nas", poručio je trener Andrea Trinkijeri.

Crno-bijeli od dolaska italijanskog stručnjaka imaju skor 2-2 u Evrokupu. Pobijedili su Trento, pa izgubili od Zenita i Asvela, a onda u "do or die" meču srušili Asvel u gostima... Što će se možda ispostaviti nedovoljnim.

"Na kraju, sve se svodi na ovo posljednje kolo. Mi ćemo dati sve od sebe da igramo svoju igru i da izborimo pobjedu. Turk Telekom ima dobar, iskusan tim, ali vjerujem da smo u stanju da ih pred našim navijačima savladamo", rekao je Džok Lendejl.

PAROVI 10. KOLA:

utorak

Zenit - Asvel 18.00
Trento - Valensija 20.30

srijeda

Partizan - Turk Telekom 20.00

TABELA: Valensija 7-2, Asvel 6-3, Zenit 4-5, Turk Telekom 4-5, Trento 3-6, Partizan 3-6.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC