• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Lalatović: Cela Srbija je videla... (VIDEO)

Autor mondo.rs

"Vršeno je nasilje nad ženama, ali nad mojom nekadašnjom suprugom. Uostalom, pogledajte snimak", rekao je trener Radničkom u "prvom i jedinom obraćanju" o događanjima u Kruševcu.

 Nenad Lalatović pres konferencija, nasilje nad ženama VIDEO Izvor: MN PRESS

Trener fudbalskog kluba Radnički Nenad Lalatović takođe se oglasio u utorak, dan nakon konferencije za novinare o kojoj se dva dana priča,.

On je rekao da je cela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje posle utakmice sa Napretkom.

"Drago mi je što je cela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje. Dešavanja na konferenciji su snimljena kamerom, javnost neka donese sud ko je kriv. Nasilje nad ženama je vršeno, ali nad mojom nekadašnjom suprugom, majkom moje dece i nad mojom devetogodišnjom ćerkom. Unapred pripremljen 'kruševački scenario' je pao u vodu, otišli su daleko sa uvredama i sada se u javnosti izvinjavaju. Ponavljam, neka narod pogleda šta se sve dešavalo i narod neka sam donese sud", naveo je Lalatović u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

Lalatović je naveo je da je ovo "prvi i poslednji" put da se oglašava vezano za dešavanja u Kruševcu. Takođe, istakao je da su jedine žrtve nasilja članovi njegove porodice.

Dešavanja posle utakmice izmedju Napretka i Radničkog u ponedeljak u Kruševcu izazvala su veliku buru u javnosti. Portparolka Napretka Valentina Vasić je posle utakmice neuobičajeno, provokativnim pitanjem Lalatoviću, počela konferenciju za novinare, upitavši ga kome je bio upućen srednji prst, rukovodstvu Radničkog ili Napretka, na šta je Lalatović nju pitao da li mu je ona psovala dete.

Na to se nadovezao jedan od prisutnih u sali, za koga je Napredak kasnije tvrdio da je novinar lokalnog portala, a koji je vređao Lalatovića nizom psovki i sve glasnijim tonom.

Usledile su međusobne uvrede, a neke su bile upućene i Vasićevoj, od strane Lalatovića.

Usledila su saopštenja oba kluba, a Valentina Vasić je Lalatovića u poslednjem optužila za nasilje nad ženama. Na njenu stranu stao je i predsednik Napretka Marko Mišković.

Nenad Lalatović konferencija Napredak - Radnički Niš uvrede
Izvor: Youtube/Miroslav Đorđević

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC