• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka sa "Maksimira": Komnene, dobro nam došao

Autor mondo.rs

Dinamo je predstavio srpskog centarfora.

Od subote ujutro nije postojala ni najmanja neizvesnost. U skladu sa najavom, Komnen Andrić (23) zvanično je tokom dana postao fudbaler Dinamo Zagreba i tako definitivno napustio Inter Zaprešić, u kojem je postao najbolji strelac hrvatske lige.

Dinamo je na svom zvaničnom sajtu dočekao srpskog napadača, nekadašnjeg člana Radničkog 1923 i OFK Beograda, koji je u inostranstvu igrao za Belenenses i Žalgiris pre nego što je pronašao sreću u Hrvatskoj.

"Da se radi o odličnom napadaču govori i podatak da je u 39 odigranih utakmica (za Inter) postigao 21 pogodak, a nadamo se da će sa sjajnim nastupima nastaviti i u Dinamovom dresu. Stasiti napadač se na vjernost klubu obvezao ugovorom na 5 godina, a momčadi trenera Bjelice će se već sutra pridružiti na pripremama u Turskoj! Dobro nam došao Komnen!", objavio je Dinamo u popodnevnim satima.

Andrić će se veoma brzo pridružiti ekipi Nenada Bjelice i možda debitovati već u nedeljnoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Turskoj, jer su u ovom trenutku povređena preostala dva napadača "modrih" - Bruno Petković i Mario Gavranović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC