• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Kakva Mega... Idemo da analiziramo

Autor mondo.rs

"Jasno je da nije bilo dobro, ni u odbrani, ni u napadu", rekao je posle tesne pobede protiv Dinamika trener Zvezde, Milan Tomić.

Crvena zvezda mts prošla je kroz dramu i u poslednjem minutu "slomila" otpor Dinamika.

Posle plasmana u četvrtfinale Kupa Radivoja Koraća, u kojem će u subotu igrati protiv Mege, trener crveno-belih Milan Tomić nije mogao da bude zadovoljan, jer je njegov tim odigrao daleko ispod svog nivoa i ispod očekivanja.

"To su kup utakmice, najveća iznenađenja se tu događaju. Milano je izgubio u Italiji (protiv Virtusa). Rekao sam igračima da su ovo najteže utakmice, jer igraš protiv Dinamika koji nema šta da izgubi. Utakmice kao u finalu su lake, ako dođemo do njega, jer znam da će moji igrači biti skoncentrisani. Pokušao sam i večeras da im objasnim, ali vidite...", izjavio je on za TV Arena sport.

Upitan da li će u pripremi za polufinale pričati o Megi, Tomić je odgovorio kratko.

"Ma, kakva Mega. Idemo da analiziramo našu igru".

Na konferencije za novinare posle utakmice, on je govorio o otežavajućim faktorima, naglasivši da ne traži opravdanje.

"Čestitam Dinamiku na odličnoj igri, a sa druge strane i mom timu što su se vratili posle 'minus 13'. Čestitam im što su dobili ovaj meč, pobeda je pobeda. Jasno je da nismo igrali dobro ni u odbrani ni u napadu. Nije opravdanje, ali Čović je bio bolestan sedam dana, Perperoglu je deset dana imao problema sa leđima, Lazić je pauzirao šest nedelja… Eto, zbog toga se malo promenila hemija ekipe, ali treba dobiti ovakvu utakmicu. Dobro je što smo pobedili, sigurno ćemo biti bolji u polufinalu. Mega igra slično kao Dinamik, ima dosta igrača koji mogu da pogode za tri, dobri su u tranziciji, treba dobro da se spremimo… U Kupu nema favorita, uvek su u tom takmičenju najveća iznenađenja, videli ste to i večeras", izjavio je šef struke crveno-belih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC